Kollega haukkuu 24-sarjan supertähden: Ammattitaidoton tyyppi!

29.07.2014 08:06 - Eeva Rajala

Näyttelijäkollega Freddie Prince Jr. on kyseenalaistanut Kiefer Sutherlandin ammattimaisuuden.

Kiefer Sutherland ja Freddie Prince Jr. näyttelivät yhdessä 24-sarjassa vuosia sitten. Sutherland luuli, että kaverusten välit ovat ihan kunnossa, mutta hiljattaisessa haastattelussa Prinze Jr. kertoi, miten epämiellyttävää oli näytellä Sutherlandin kanssa. Hän meinasi kokemuksen jälkeen lopettaa täysin näyttelemisen.

- Se oli kamalaa. Inhosin jokaista hetkeä. Halusin vain lopettaa koko näyttelemisen sen jälkeen. Kiefer oli ammattitaidottomin tyyppi maailmassa, enkä nyt puhu mitään roskaa. Voisin sanoa tämän suoraan päin hänen naamaansa. Luulen, että kaikki hänen kanssaan työskennelleet ovat samaa mieltä kanssani, Prince Jr. kertoi ABC Newsille.

Sutherlandin edustajan mukaan tämä on ensimmäinen kerta, kun 24-tähti kuulee Freddie Pirnce Jr:n kritiikistä häntä kohtaan.

- Kiefer työskenteli Freddie Prince Jr:n kanssa yli viisi vuotta sitten. Tämä on ensimmäinen kerta, kun hän kuulee Freddien valituksia. Kiefer nautti Freddien kanssa näyttelemisestä ja toivoo hänelle kaikkea hyvää, edustaja tiedotti.

24-sarjassa näytellyt Sara Gilbert on myös kertonut olevansa kummissaan Prince Jr:n oudosta kritiikistä. Hänen mukaansa kummassakaan miehessä ei ole vikaa.

Jos pidät 24-sarjan toiminnasta, saatat pitää myös ensi vuonna julkaistavasta, Tom Hardyn tähdittämästä Mad Max -elokuvasta. Voit katsoa elokuvan ensimmäisen trailerin täältä!

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat