Kulttisarja Frendeille keksittiin synkkä vaihtoehtoloppu - saa kylmät väreet kulkemaan selkäpiissä

28.08.2015 12:15 - Rea Tallgren

Frendit-sarjan fani on kehittänyt vaihtoehtolopun miljoonien rakastamalle sarjalle. Tuo loppu on surullistakin surullisempi ja raadollinen. 

Frendejä tuotettiin kymmenen vuoden aikana yhteensä kymmenen tuotantokautta ja 236 jaksoa. Se on yksi 90-luvun kuuluisimmista sarjoista, ja sillä on miljoonia miljoonia faneja. Kun sarja päättyi, itki moni fani yhden aikakauden päättymistä. Sarja kuitenkin päättyi hyvin liikuttavasti ja kauniisti. Nyt eräs fani on kirjoittanut sarjalla vaihtoehtoisen lopun ja se ei todellakaan ole iloista kuultavaa.

Referoimme lopun suomeksi alle:

"Minä olisin päättänyt sarjan siihen, että olisi paljastunut, että kaikki sarjan kymmenen tuotantokautta olisivat vain olleet metamfetamiinia käyttävän Phoeben huumeharhoja.

Ross, Chandler, Monica, Joey ja Rachel olisivat kaikki olleet olemassa, mutta he olisivat olleet eri nimisiä ja aivan eri elämäntilanteissa kuin Phoeben mielikuvituksessa. Phoebe olisi elänyt heidän kauttaan, sillä ainoa, mitä hän koskaan olisi halunnut, olisi ystäviä.

Viimeisessä jaksossa Phoebe olisi tuijottanut heitä Central Perkin ikkunan läpi, ja Ross, Chandler, Monica, Joey ja Rachel olisivat kutsuneet häntä siksi "hulluksi naiseksi, joka aina tuijottaa meitä."

Phoebe olisi lähtenyt laahustamaan pois päin kahvilasta ja matkalla hän olisi pysähtynyt katsomaan huonekaluliikkeen ikkunasta olleesta peilistä omaa kuvaansa. Huonekaluliikkeen nimi? Ursula, tietenkin. 

Viimein hän raahautuisi puistoon, jossa hän nukkuu suihkulähteen vieressä olevalla penkillä. Hänen vieressään olisi katulamppu, joka on mennyt rikki. Alkaisi sataa ja näkisimme, kuinka Phoebe asettelee suojakseen kuusi värikästä mutta vanhaa sateenvarjoa. Sitten kaikki hämärtyisi."¨

Katso, miten Frendit oikeasti päättyi. 


Lue myös: Frendit-sarjan ensimmäisestä jaksosta jo yli 20 vuotta - katso kuvat, miltä tähdet näyttävät nyt

Lähde: Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat