Madonna suututti faninsa homojenvastaisella julkaisulla - katso raivoa aiheuttanut kuva

23.04.2015 21:45 - Noora Suomalainen

Madonna osoitti Instagram-kuvallaan kunniaa kuolleelle Englannin naispääministerille. Kyseinen pääministeri vastusti homoja, joten moni laulajan fani vihastui julkaisusta.

Maailmantähti Madonna, 56, ei selvästikään ole kyllästynyt olemaan huomion keskipisteenä. Hänen huomiota herättävät tempauksensa eivät nimittäin ole vieläkään lähelläkään loppua.

Tällä kertaa laulaja sai varsinkin homo- ja lesboyhteisöjen tunteet kuohumaan Instagramissa julkaisemallaan kuvalla. Kuvalla annettiin kunniaa Englannin kuolleelle pääministerille Margaret Thatcherille, joka oli tunnetusti homofoobikko.

”Kiitos Margaret Thatcher!” kiitti Madonna vielä kuvatekstissään.

Zoomin.tv kertoo, että kuva poistettiin melkein heti julkaisemisen jälkeen, sillä se sai hetkessä aikaan valtavasti vihakommentteja.

”Menetin vähän arvostusta Madonnaa kohtaa, koska hän julkaisi kuvan Margaret Thatcherista. Se nainen pilasi niin monen ihmisen elämän tässä maassa.” kirjoitti yksi kuvasta närkästynyt Twitterin käyttäjä.

”Madonna, ennen sait minut inspiroituneeksi. Nyt olen vain kyllästynyt sinuun. Margaret Thatcher ei ole roolimalli.” kommentoi toinen.

Katso kuvan sisältävä video yltä.

Lue myös: Madonna yllätti räppärin suutelemalla häntä kesken esityksen - katso huvittava reaktio

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat