Mallikaunotarten loputtomat sääret saavat leuat loksahtamaan - katso kuvat

05.09.2015 16:15 - Rea Tallgren

Jos jalat ovat pitkät ja selluliitistä ei ole tietoakaan, saattaa viihtyä muita paremmin lyhyissä mekoissa tai shortseissa. Näin voisi päätellä ainakin muutaman mallikaunottaren pukeutumistyylistä. 

Mallimaailma on julma ja ulkonäköpaineet kovat. Jotkut kuitenkin uivat tuossa maailmassa kuin kalat vedessä. Tällaiset nuoret naiset ovat monesti perineet näyttävän ulkonäön vanhemmiltaan ja myös heidän äitinsä ovat monesti kunnostautuneet mallintöissä. Ja mikäpä on pitkiä ja siroja jalkoja esitellessä, kun sellaiset kertaa omistaa. 

Reality-tähti ja mallikaunotar Yolanda Fosterin Gigi-tytär on kauniisti päivettynyt ja hän esittelikin ruskettuneita sääriään auliisti tuoreessa gaalassa. Sinapinkeltainen sävy puki luonnollista kaunotarta täydellisesti. 

Cara Delevingne on yksi mallimaailman kovimmassa nosteessa olevista nimistä. Se ei ihmetytä, kun nuoren kaunottaren loputtomia sääriä katsoo. 

Kendall Jennerin voisi luulla päässeen malliksi vaan kuuluisan perheensä takia, mutta näin ei asia suinkaan ole. Kuvankaunis 19-vuotias omaa nimittäin kasvot ja vartalon, jotka ovat kuin tehty catwalkille ja muotikuvauksiin. 

Hailey Baldwin on myös julkkissuvun vesa. Näyttelijä Stephen Baldwinin 18-vuotias tytär viihtyy vapaa-ajallaan asuissa, jotka korostavat hänen pitkiä ja gasellimaisen siroja sääriään.

On tärkeää muistaa, että minkäkokoinen nainen tahansa voi pukeutua minimekkoon tai -shortseihin. Kerroimme aiemmin lihavuussairauden omaavan naisen julkaisemasta alusvaatekuvasta, jonka avulla hän halusi opettaa naisia rakastamaan kehojaan juuri sellaisena, kuin ne ovat. Lue tuo juttu tästä

Kilpailut

Uusimmat