Nainen, ota Jennifer Lopezista mallia: Upean tähden 5 niksiä, joilla korostat takapuolta

22.05.2015 09:45 - Karoliina Kotala

Supertähti Jennifer Lopez tunnetaan paitsi urastaan, niin myös upeasta vartalostaan, jota tähti osaa korostaa naisellisilla asuvalinnoilla.

Jennifer Lopezilla riittää faneja niin naisten kuin miestenkin joukossa. Vartalostaan ylpeästä tähdestä kannattaakin ottaa mallia, sillä Jenniferillä on taito paitsi kantaa kroppansa ylpeydellä, niin myös korostaa vartalonsa parhaita puolia. Erityisesti peppu on Lopezin ylpeydenaihe, jota tähti ei ujostele pukeutumisella korostaa.

Kokosimme alle viisi tähden upeinta tyyliä, jotka tuovat upeasti esiin takapuolen muodon.


Tiimalasimuodot, ja sitä myöten myös takapuolen kurvit, tulevat hyvin esiin, kun korostat vyötäröä vyöllä. Valitse paksu vyö ja anna muotojen näkyä.


Valitse asu, joka nuolee muotojasi. Myötäilevä haalari paljastaa häpeilemättä vartalosi kurvit, juuri niin kuin kuuluukin.


Valkoiset, hyvin istuvat farkut ovat nappivalinta kesään. Vaihda pillit lahkeet leveisiin, mutta valitse napakka malli, joka imartelee juuri sinun takapuoltasi.


Unohda leveähelmaiset hameet ja suosi kynähameita, sekä muita kapeita alaosia. Valitse pikkumusta, jonka helma saa olla kapea, mutta katso, ettei yläosa ole liian paljastava.


Korkoa kehiin! Olipa asusi mikä tahansa, korot tuovat ilmeeseesi itsevarmuutta ja ryhtiä ja usein naiset tuntevat koroissa olonsa naisellisiksi. Satsaa siis mukaviin ja laadukkaisiin korkoihin.

Lue myös: Jennifer Lopezin gaala-asu paljasti enemmän kuin peitti - melkoinen ilmestys

Kilpailut

Uusimmat