Paljastus Ensitreffit alttarilla kulisseista: Yksi yllättävä asia estää ohjelmaan osallistumisen

01.09.2015 16:50 - Senja Rapila

Ensitreffit alttarilla -ohjelman toisella tuotantokaudella jälleen kuusi sinkkua astelee alttarille ja menee naimisiin itselleen entuudestaan tuntemattomien ihmisten kanssa. 

Ensitreffit alttarilla -sarja keräsi ensimmäiselle tuotantokaudella vain muutaman sata hakijaa, mutta toinen tuotantokausi oli jo selvästi suositumpi: hakijamäärä lähenteli jo tuhatta. Ohjelman pappi Kari Kanala kävi avaamassa omia kokemuksiaan ohjelmasta Voicen iltapäivän Lauri Kottoselle ja Niina Backmanille.

- Minusta on ollut hienoa että meillä on ollut rohkeita sinkkuja jotka ovat lähteneet tähän ohjelmaan, ja avanneet meille omaa elämäänsä, omaa ajatteluaan ja omaa arkeaan, Kanala toteaa.

- Tälläkin kaudella tullaan näkemään kuusi erilaista ihmistä ja kuusi erilaista tarinaa. Mikään ei mene samalla tavalla kuin aiemmin. Uskon että jokainen, joka lähti mukaan tähän prosessiin, on saanut itselleen jotain, joka auttaa hyvän parisuhteen löytämisessä. Lähtökohta on vanha antiikin neuvo: tunne itsesi. Hyvä itsetuntemus auttaa kaikkein eniten hyvässä parisuhteessa ja elämässä, Kanala neuvoo.

Lapselliset eivät pääse mukaan

Moni ei kuitenkaan kenties tiennyt, että ohjelmaan on otettu mukaan pelkästään lapsettomia sinkkuja. 

- Se on otettu tässä jutuksi: ei saateta yhteen ihmisiä joilla on lapsia, ihan se takia että toiseen ihmiseen voi sitoutua. Isompaan elämäntilanteeseen on erittäin vaikea sitoutua. Silloin on ajateltava asioita lasten kautta, eli lapsettomia ihmisiä on kyseessä.

Ensitreffit alttarilla alkaa MTV:llä tänään kello 21.


Lue myös: Ensimmäisen kauden pari suunnitteli järjestävänsä toiset häät Ensitreffit alttarilla -ohjelman hääjuhlien jälkeen

Kilpailut

Uusimmat