Playboy-lehti lähestyi suomalaista perheenäitiä kuvien toivossa: "Aviomiehen kanssa on keskusteltu"

21.07.2015 13:45 - Rea Tallgren

Ilta-Sanomat kertoi Portugalin Playboy-lehden lähestyneen viiden lapsen lempääläisäitiä Facebookin välityksellä. Nyt kyseinen nainen, Susanna Tanni, kertoo Voicelle, mitä kaikkea tuon jälkeen on tapahtunut. 

Viiden lapsen äiti, Susanna Tanni, yllättyi suuresti kun häntä lähestyttiin Portugalin Playboy-lehden toimesta Facebookissa.

- Minua pyydettiin lähettämään lisäkuvia itsestäni, Tanni kertoo Voicen Niina Jokiaholle ja Esko Eerikäiselle

Tanni kertoo Voicelle, että hän lähetti lisää kuvia itsestään niin Portugalin Playboy-lehteen kuin Venezuelan samaiseen julkaisuun. Nyt hän odottaa prosessin etenemistä. 

- Minulla on monta lasta ja kaikilla on omanlainen mielipiteensä. Itse olen aika vapaa sielu ja olen yrittänyt lapsillenikin opettaa sitä, että pääasia elämässä on kuunnella omaa sydäntä, eikä muita ääniä, joita tulee muista suunnista. 

Aviomiehen kanssa mahdollisista kuvauksista on keskusteltu tarkkaan.

- Hän hyväksyy minut sellaisena kuin ole. Hän kyllä tietää arvoni, ja olen kuitenkin hyvin luotettava, lojaali ja rakastava, joten sinänsä ongelmaa ei ole, Tanni summaa. 

Ilta-Sanomien uutisoitua Playboyn kiinnostuksesta naista kohtaan, alkoi hänen Facebookinsa täyttyä kaveripyynnöistä. Tanni sanoo hyväksyneensä lähes kaikki pyynnöt. 

- Jos sieltä alkaa tulla sellaista kuvamateriaalia, jota en halua nähdä, voin aina poistaa ihmisen kavereista, Tanni nauraa. 

Playboyn kuvapyynnöistä uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.


Lue myös: Naomi Campbell ja Charlize Theron - 10 julkkista, joiden et tiennyt poseeranneen Playboylle


Kilpailut

Uusimmat