Rakastettu koomikko vaivutettiin koomaan – Hollywood järkyttyi

30.08.2014 10:15 - Eeva Rajala

81-vuotias koomikko Joan Rivers vaivutettiin koomaan pahasti epäonnistuneen äänihuulioperaation jälkeen eilen.

Joan Riversin elintoiminnot pysähtyivät kesken melko pienen äänihuulien tähystysleikkauksen. Hänet saatiin elvytettyä ja tällä hetkellä naisen tila on vakaa. Häntä pidetään edelleen koomassa newyorkilaisessa sairaalassa.

Riversin tytär Melissa Rivers on paikan päällä sairaalassa ja kertoo äitinsä tilanteen olevan edelleen vakava, mutta hän saa parasta mahdollista hoitoa.

- Äitini olisi hyvin otettu kaikista rukouksista, joita olemme saaneet ympäri maailman. Pyydämme, että pidätte hänet edelleen ajatuksissanne, kun rukoilemme hänen parantumistaan, tytär tiedotti.

Perhettä lähellä oleva lähde kertoo New York Daily Newsille, että tytär saattaa joutua tekemään vaikean päätöksen äitinsä elämän jatkosta tai hänen mahdollisesta kuolemastaan. Lähteen mukaan Joan Rivers ei koskaan halua olla taakaksi kenellekään, ja jos hän ei pysty täysin toipumaan tapauksesta ja elää täyttä elämää, hän olisi mieluummin poissa.

Tämän hetkisten tietojen mukaan lääkärit eivät osaa tarkkaan sanoa, miten kauan Rivers oli epäonnistuneen operaation aikana hengittämättä ja miten suurta vahinkoa tämä on saattanut tehdä naiselle.

Rivers oli juuri edellisenä päivänä esiintynyt loppuunmyydyllä stand-up-klubilla Manhattanilla. Riversiä pidetään naisten pioneerina alalla, jota niin usein miehet dominoivat. Monet julkisuuden henkilöt Hollywoodista ovat purkaneet muun muassa Twitterissä omaa järkytystään tapauksen vuoksi. Esimerkiksi Charlie Sheen hehkutti naisen jäljittelemätöntä nerokkuutta ja myötätuntoa ja pyysi:

"Ole kiltti ja tule takaisin luoksemme, nuori nainen."

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat