Sharon Osbourne katuu nuoruuden toilailujaan - viilsi ranteet auki osoittaakseen rakkautensa

18.09.2014 18:00 - Susanna Karttunen

Sharon Osbourne avautuu ensimmäistä kertaa vaikeasta muistosta nuoruudessaan. Nainen kertoo halunneensa osoittaa Ozzylle voivansa jopa kuolla hänen rakkautensa tähden.

Sharon Osbourne paljastaa nuorena viiltäneen itseään syvälle ranteeseen, koska halusi todistaa silloiselle seurustelukumppanilleen ja nykyiselle miehelleen Ozzy Osbournelle, kuinka paljon rakasti häntä.

- Olin 27-vuotias ja seurustelin Ozzyn kanssa. Kerran olimme yhdessä juopottelemassa ja aamuyöllä hän kysyi minulta, kuinka paljon todella rakastan häntä. Ja minä sanoin: "Tekisin mitä vain puolestasi, mitä tahansa. Minä jumaloin sinua, kuolisin puolestasi", Sharon muistelee.

Humalassa ollut nainen luuli, että ranteiden viiltäminen olisi hyvä tapa osoittaa miehelle, että hän oli tosissaan.

- Sanoin, että näyttäisin, kuinka paljon rakastan häntä. Hain leikkuuveitsen ja viilsin ranteeni auki, nainen muistelee kamalaa kokemusta.

Ambulanssin tullessa paikalle ensihoitajat uskoivat Sharonin yrittäneen itsemurhaa, mutta nainen väitti heille olevansa vain "dramaattinen juoppo".

Nyt 61-vuotias tähti sanoo, ettei ole aikaisemmin puhunut asiasta, koska häntä nolottaa se, kuinka tyhmästi hän toimi. Sharonin ranteeseen jäi tapauksesta arpi, joka vielä tänäkin päivänä muistuttaa häntä kamalasta illasta.

- Kerron kaikille, että sain sen, kun koira hyökkäsi kimppuuni, hän sanoo.

Uutisoimme aiemmin Sharon ja Ozzy Osbournen eutanasiasopimuksesta. Artikkeliin pääset tästä.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat