Tom Hanks opetti talkshow-isäntää selfiestickin käytössä - katso hauska video

21.05.2015 11:15 - Nelly Tatti

Tom Hanks toi mukanaan uuden ystävän ottaakseen yhteiskuvan legendaarisen talkshow-isännän kanssa.

Forrest Gump -tähti Tom Hanks vieraili legendaarisessa Late Night -talkshow'ssa David Lettermanin jututettavana ja toi mukanaan uuden ystävän. Kuvausten välissä Hanks päättää haluta yhteiskuvan pian eläkkeelle jäävän talkshow-isännän kanssa ja vetäisi taskustaan nuorille jo tutuksi tulleen selfie-stickin. Hanksin kaivaessa vielä puhelinta taskustaan ihmettelee 68-vuotias Letterman kojetta kädessään, ja vitsailee sen tuovan hänelle mieleen minigolf-mailan.

- Kun nämä tulivat markkinoille vaimoni vitsaili, että meidän taloon ei sellaista esinettä tulisi. Mutta niitä myydään ympäri Firenzeä (jossa mies kuvasi uusinta elokuvaansa) ja sehän on renesanssin syntymäkaupunki, Hanks vitsailee.

Miehet ottavat hyvät asennot tuoleissaan ja Hanks ohjaa kameraa keppeineen tarpeeksi ylös, ettei kuvassa näkyisi kaksoisleukaa. Letterman naurahtaa ja väittää, että kuva näyttää siltä kuin joku kolmas osapuoli olisi sen ottanut.

- Nyt voit hankkia itsellesi tämmöisen, kun jäät eläkkeelle, niin näyttää siltä kuin sinullakin olisi kaveri matkoilla mukana, näyttelijä naljailee Lettermanille.

Katso hulvaton video alta.

Kilpailut

Uusimmat