Tommy ei kestänyt Big Brother -talossa viikkoakaan - "Miksi edes tullut tänne?"

30.08.2014 10:45 - Mikko Räsänen

Big Brother poisti tänään Tommy BB-talosta. Tarkkaa syytä poistamiselle ei ole kerrottu, mutta BB:tä paljon seuranneille se on ilmeinen.

50-vuotias Tommy oli tämän vuoden BB:n vanhin miesasukas. Hänen Big Brother -taipaleensa jäi lopulta alle viikon mittaiseksi, sillä Tommy poistettiin tuotannon toimesta talosta tänä aamuna.

Tämän vuoden asukkaista Joni on tällä viikolla erottunut sillä, että valittaa pienistäkin asioista suureen ääneen. Silti lopulta Tommy oli se, joka ei kestänyt elämää talossa. Ennen kuin hänet poistettiin, ehti hän suututtaa muut asukkaat, koska ei osallistunut eiliseen päivätehtävään.

- Tuli sellainen tunne, että olisi ostanut munalaatikon ja kaikki muut munat ovat hyviä, mutta yksi on mätä, Tuulikki arvosteli Tommya päiväkirjahuoneessa.

- Herran pieksut. Noin vanha mies. Miksi tänne on edes tullut, kun nyt jo palaa pinna, Tuulikki kertoi ja kuvaili Tommyn käyttäytymistä sellaiseksi, mitä voisi odottaa 3-7-vuotiailta.

Tommyn kiukuttelu jatkui vielä tuon jälkeenkin. Iltalehti kertoo, että tänä aamuna Tommyn kohteeksi joutui Armi.

- Hän haukkui minua ameebaksi ja sanoi, että ole hiljaa limanuljaska, Armi kertoi.

- Tommy huusi, että "V***u, mä teen niin kuin tykkään", kun sanoin hänelle, että pitäisi tiiminä tehdä. Koko ajan vaan hoki v****a, ei edes huomenta sanonut, Armi selosti Iltalehden mukaan.

Tommyn riehuminen johti siihen, että hänet kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen. Sieltä hän ei enää palannut. Syytä Tommyn poistamiselle ei kerrottu, mutta lienee selvää, että talo ei kaipaa asukasta, joka ei suostu osallistumaan Big Brotherin määräämiin kilpailuihin. Ensimmäisen viikon esiintymisen perusteella niin asukkaat kuin katsojatkaan eivät luultavasti jää Tommya kaipaamaan.

Kilpailut

Uusimmat