Treeni-inspiraatiota maailmankuulun fitness-valmentajan bikinikuvista - mikä kroppa!

03.08.2015 17:15 - Reetta Haverinen

Tracy Andersonin luomien treenien parissa kuntoansa ovat kohottaneet muun muassa Gwyneth Paltrow, Shakira ja Jennifer Lopez. Naisen rautaista ammattitaitoa on siten turha kyseenalaistaa. 

Bikineissä hiekkarannalla kirmaillut fitness-valmentaja Tracy Anderson sai nauttia ihmisten ihailevista katseista viettäessään aurinkoista kesäpäivää Havens Beachilla New Yorkissa. Kaunottaren pyykkilautavatsa ja timmit käsivarret pääsivät oikeuksiinsa pikkuisissa bikineissä, joiden pirteän pinkki sävy sopi naiselle loistavasti.

Monet julkisuuden henkilöt ovat luottaneet naisen tietotaitoon ja treenanneet Andersonin kuntoilusuunnitelmien parissa. Muun muassa upea kroppainen Kim Kardashian on muokannut vartaloaan fitness-gurun oppien mukaan.

Andersonin treenimetodi perustuu oman kehonpainolla tehtäviin kokonaisvaltaisiin liikkeisiin, jotka kuormittavat samalla kertaa monia kehon eri lihasryhmiä. Painavia käsipainoja ja jykeviä kuntoilulaitteita ei siten Andersonin harjoitusohjelmissa tarvita.

Kun naisen kroppaa katselee, alkaa taatusti painavien punttien parissa hikoilu tuntua puulta: veistoksellisen kaunis varsi on mahdollisuus saavuttaa myös ilman kuntosalilaitteita ja raskaita apuvälineitä!

Alla video yhdestä Andersonin luomasta treenistä, joka on helppo tehdä vaikka hotellihuoneessa: 



Lue myös: Etkö laihdu lenkillä? Fitnessguru paljastaa keinon sulattaa rasva vyötäröltä 15 minuutin treenillä - katso

Kilpailut

Uusimmat