Uudet Putous-tähdet julkistettiin - katso ketkä ovat mukana!

15.09.2014 10:03 - Rea Tallgren

Putous palaa jälleen ruutuihin ja tällä kertaa uusin näyttelijöiden ja juontajan voimin.

Jo kulttimaineen Suomessa saanut sketsisarja Putous palaa ruutuihin 11.lokakuuta. Tällä kertaa koko näyttelijäkaarti on kuitenkin laitettu uusiksi.

Aiemmin mukana olleiden Iina Kuustosen, Jaakko Saariluoman, Riku Niemisen, Aku Hirviniemen, Jukka Rasilan, Armi Toivasen, Krista Kososen ja Jussi Vatasen tilalla nähdään tänä vuonna siis täysin uudet kasvot.

Uudet Putous-kasvot on juuri julkistettu. He ovat Joonas Nordman, Mari Perankoski, Kari Ketonen, Ville Tiihonen, Antti Holma, Jenni Kokander, Essi Hellén ja Niina Koponen.

Joonas Nordman tunnetaan muun muassa YleLeaksista sekä Siskonpeti-sarjasta. Mari Perankoski sen sijaan on tunnettu monista elokuvista ja tv-sarjoista. Parhaillaan naisen voi bongata Mielensäpahoittaja-elokuvasta. Kari Ketonen on tuttu etenkin Ketonen ja Myllyrinne -sketsisarjasta. Ville Tiihonen on nähty viimeksi suositussa Mustat lesket -sarjassa, jossa mies näytteli Jukka Joentietä. Antti Holma on tuttu muun muassa Myllyrinne Companysta sekä Ei kiitos -elokuvasta. Jenni Kokander on nähty Ainoat oikeat -elokuvassa. Essi Hellén teki elokuvadebyyttinsä elokuvassa 21 tapaa pilata avioliitto. Niina Koponen valmistui näyttelijäksi vuonna 2012. Hän on myös toiminut vierailevana laulajana Super Jannen albumeilla.

Juontajana toimii Heikki Paasonen. Ohjaana häärii Lauri Nurkse.

Kilpailut

Uusimmat