8 yllättävää asiaa, joita et takuulla tiennyt Cameron Diazista

21.07.2014 11:27 - Susanna Karttunen

Cameron Diaz on monien rakastama näyttelijä, mutta naiseen liittyy yllättäviä asioita, joita harva tietää.

Cameron Diazin uusi elokuva Sex Tape tulee Suomessa ensi-iltaan 8. elokuuta. Diazin lahjakkuus ja hauska persoona ihastuttavat monia, mutta fanitkaan eivät silti tiedä hänestä kaikkea. Diazin uuden elokuvan lähestyvän julkaisupäivän innoittamana Celebuzz-sivusto kokosi kattavan listan Cameron-faktoja.

1. Diaz vietti nuorempana paljon aikaa telttailemassa perheensä kanssa. Hänen perheellään ei ollut paljon rahaa, joten he korvasivat hienot lomamatkat hauskoilla retkillä, joilla he vaelsivat ja kalastivat.

2. Diazin ura lähti käyntiin 16-vuotiaana, kun valokuvaaja bongasi hänet yökerhossa Hollywoodissa. Valokuvaaja päätyi ottamaan Diazin töihin tunnettuun mallitoimistoon.

3. Diaz päätyi näyttelijäksi sattumalta, kun hän törmäsi The Mask -elokuvan käsikirjoitukseen mallitoimistossa. Vaikka Diazilla ei ollut kokemusta näyttelemisestä, järjesti mallitoimisto tämän koe-esiintymisiin ja Diaz päätyi lopulta elokuvaan.

4. The Maskin julkaisemisen jälkeen Cameron oli lähellä saada pääroolin Mortal Kombat -elokuvasta. Hän ei kuitenkaan voinut ottaa roolia vastaan, koska mursi ranteensa harjoitellessaan roolia varten.

5. Diaz on yksi niistä harvoista, jotka ovat saaneet 20 miljoonan dollarin palkkion yhdestä elokuvasta. Cameron sai 20 miljoonaa dollaria Charlie's Angeles -elokuvan tekemisestä vuonna 2002. Tätä ennen naisnäyttelijöistä vain Julia Roberts oli tienannut yhtä paljon yhdestä elokuvasta.

6. Luonto on lähellä Diazin sydäntä. Nainen ajaa hybridiautoa ja on ollut mukana monissa vihreämpää elämäntapaa edistävissä projekteissa.

7. Diazin lempinimi nuorena oli "Skeletor", koska hän oli niin laiha.

8. Diaz on deittaillut monia Hollywoodin kuuluisimpia miehiä. Hänen entisiin poikaystäviinsä kuuluvat muun muassa näyttelijä Matt Dillon, Jared Leto ja Justin Timberlake.

Uutisoimme aiemmin Cameron Diazin melankäsittelytaidoista Jimmy Fallonin talk showssa. Pääset artikkeliin tästä.

Lähde: Celebuzz

Kilpailut

Uusimmat