90-luvun teini-idoli myöntää kärsivänsä masennuksesta

04.03.2015 14:15 - Nelly Tatti

Ryan Philippella ja hänen tunnetuimmalla roolihahmollaan onkin luultua enemmän yhteistä.

Vuoden 1999 Julmia Aikeita -elokuvan kautta teini-idoliksi noussut Ryan Philippe esitti elokuvassa Sebastian Valmont -nimistä hahmoa, joka kärsi narsismista ja lopulta masentui tajutessaan haavoittavansa eniten rakastamaansa tyttöä. Nyt Philippe myöntää Elle-lehden haastattelussa kärsivän itse masennuksesta.

- Masennus on ollut minulle suuri este läpi elämäni. Iän karttuessa se on hieman laantunut, mutta taidan vain olla synnynnäisesti surullinen ihminen. Olen hyvin empaattinen ja otan muiden pahan olon harteilleni. Se voi lopulta tuhota koko elämäsi, Philippe avautuu tilanteestaan.

Kolmen lapsen isä kuitenkin kertoo olevansa oletettua hauskempi, ja selittää sen sillä, että monet jotka sisimmässään kärsivät pahasta olosta, saattavat kompensoida oloaan huumorilla.

Useimmilla masentuneilla huumori on kuitenkin normaalia tummempaa. Varoittavana esimerkkinä voidaan pitää näyttelijäkoomikko Robin Williamsia, joka jaksoi hauskuuttaa montaa sukupolvea, mutta lopulta riisti itseltään hengen, sillä mies kärsi vakavasta masennuksesta.

Lue myös: Pysäyttävä kirjoitus leviää: "Robin Williams ei tappanut itseään - hänen sairautensa sen teki"

Lähde: UsMagazine

Kilpailut

Uusimmat