Kuva: AOP

Frendit-sarjasta bongattiin hämmentävä avustaja - nainen pureskelemassa kahvia

11.07.2016 12:45 - Iiro Myllymäki

Erikoisesti kahvin kanssa käyttäytyvä nainen on naurattanut Twitterissä.

Tv-sarjojen avustajiin harvemmin kukaan kiinnittää suurta huomiota. Tämä on tarkoituskin, sillä huomion on keskityttävä varsinaisten näyttelijöiden toimintaan ja sanoihin. Avustajien tehtäväksi jää näyttää luontevilta taustalla ja siten lisätä kohtauksen uskottavuutta.

Koomikko Nick Turner huomasi, että komediasarja Frendeissä yksi avustaja ei täysin onnistunut tehtävässään. Turner latasi Twitteriin videon, jossa Frendit-hahmojen kantakuppila Central Perkissä istuva nainen hörppää kahvia ja päätyy pureskelemaan sitä.

”Ja palkinto parhaalle Frendien avustajalle menee naiselle, joka hörppää kahvia ja sitten pureskelee sitä”, Turner kirjoittaa videon yhteydessä. Tarkkanäköisen miehen twiittiä on uudelleentwiitattu jo yli tuhat kertaa.

Christine-niminen Twitterin käyttäjä on vastannut twiittiin omalla teoriallaan: ”Ehkä se ei ollut kahvia? Ehkä se oli kaakaota, jossa oli vaahtokarkkeja?”

Turner on tuohon twiittiin vastannut, että ”tämä on ensimmäinen hyvä teoria”. Hauskempaa on kuitenkin uskoa, että avustaja ajatuksissaan pureskelee kahvia, tai siis ilmaa, koska varsinaista kahvia avustajille tuskin on tarjoiltu.

Lue myös: Frendeistä löytyi kohtaus, jossa Joey repeää täysin - katso

Lähde: The Lad Bible

Kilpailut

Uusimmat