Kuva: AOP

Serena Williams rohkaisee naisia: "Jos et rakasta itseäsi, kukaan muukaan ei rakasta"

05.10.2016 16:15 - Senja Rapila

Tennisammattilainen on oppinut vuosien aikana hyväksymään itsensä sellaisenaan. Nyt hän kehottaa muita samaan.

Menestynyt tennistähti Serena Williams, 35, on koko elämänsä ajan kärsinyt maskuliinisesta olemuksestaan. Lihaksikas urheilija on kuitenkin kaikkea, mistä nuorten naisten tulisi ottaa oppia. 

Williams on puhunut medioissa paljon kehonkuvastaan ja itsevarmuudesta. Hän on myöntänyt, että on aina tuntenut itsensä ulkopuoliseksi lihaksikkaan olemuksensa takia. 

- Kun olin nuorempi, oli vaikeaa katsoa kaikkia laihoja urheilijoita, kun minulla oli paljon lihaksikkaammat kurvit ja olin rintava, Williams on kertonut tämän vuoden tammikuussa The Timesille.

Uuden The Fader -lehden kansikuvassa poseeraava, lihaksikas Williams on jälleen rohkaissut mediassa naisia hyväksymään itsensä sellaisenaan. 

- Ihmiset ovat puhuneet kropastani hyvin pitkään. Hyviä asioita, mahtavia asioita, negatiivisia asioita. Ihmiset ovat oikeutettuja mielipiteisiinsä, mutta se mikä lopulta merkitsee, on se, mitä mieltä minä olen itsestäni, Williams on todennut.

Hänen mielestään itsevarmuus ja itsesä rakastaminen ovat niitä asioita, mitkä saavat epäilijät ja vihaajat epäröimään omia sanojaan. 

- Se on se viesti, mitä yritän kertoa muille naisille ja varsinkin nuorille naisille. Sinun pitää rakastaa itseäsi, jos sinä et rakasta itseäsi, kukaan muukaan ei rakasta sinua. Ja jos rakastat itseäsi, muut näkevät sen ja rakastavat sinua myös.

Lähde: ET Online

Lue myös: Löydä oma ainutlaatuisuutesi – 6 helppoa askelta itsevarmuuden kasvattamiseen

Lue myös: Tennistähti Serena Williamsin vyötärö photoshopattiin kapeammaksi - katso kohuttu kuva

Lue myös: Serena Williams hiljentää kriitikot tuoreilla kuvilla: "En pyydä sinua tykkäämään kehostani"

Kilpailut

Uusimmat