Kuva: Fotolia

Kauhuelokuvat, jotka saavat niskavillat pystyyn - katso kooste vuoden kammottavimmista julkaisuista

03.01.2017 09:15 - Reija Saarinen

Tänä vuonna kauhun ystäviä hemmotellaan monen uutuusleffan muodossa.

Kauhuelokuvat jakavat melko vahvasti kansan kahtia. Toiset nauttivat niistä suunnattomasti, toiset taas eivät suostu katsomaan mistään hinnasta. Jos kuulut itse ensimmäisenä mainittuun, on vuosi 2017 sinulle hellä.

Tänä vuonna on nimittäin luvassa runsaasti kauhuelokuvia. Vuonna 2017 ensi-iltansa saa muun muassa Pennywise-pellestä kertova It-elokuva sekä supersuositun Ring-kauhuelokuvan jatko-osa.

Katso alta elokuvat, jotka kauhufanin kannattaa tänä vuonna katsastaa.

The Bye Bye Man saan ensi-iltansa jo 13. tammikuuta. Kyseessä on kauhuelokuva Bye Bye Manista, joka ilmestyy kolmelle opiskelijalle. Elokuva on saanut inspiraationsa nykyaikaisesta kaupunkilegendasta, Slendemanista.

Split-elokuvan pääosassa nähdään sivupersoonahäiriöstä kärsivä Kevin. Kaiken kaikkiaan persoonallisuuksia löytyy 20, eivätkä kaikki niistä ole lainkaan mukavia. Elokuvan on ohjannut M. Night Shyamalan.

Ring-elokuvasarjan kolmas osa ilmestyy tänä vuonna. Elokuva jatkaa tutulla tiellä ja on ensivilkaisulla yhtä kammottava kuin edeltäjänsä. Elokuvan tarina sijoittuu 13 vuoden päähän aiemmasta ja paljastaa sen, mitä tapahtuu, kun Samara viimein saa sinut.

The Belko Experiment saattaa hyvinkin olla vuoden hämmentävin elokuva. Elokuvassa seurataan 80 pilvenpiirtäjässä työskentelevää ihmistä, joiden on pakko hyökätä toistensa kimppuun, tai he tulevat itse tapetuiksi.

Annabelle 2 elokuva perustuu löyhästi tositarinana kerrottuun kertomukseen. Ajallisesti se sijoittuu aikaan, joka näyttää, miten Annabellasta tuli kammottava nukke.

Lue myös: Kaikkien aikojen karmein kauhuelokuva valittiin - oletko samaa mieltä?

Lähde: Thought Catalog

Kilpailut

Uusimmat