Kuva: Hanna-Maria Grönlund

Mustan Barbaarin ja TTK-tanssinopettajan välinen kemia varasti show'n: "Katri kuumottaa mua"

23.01.2017 19:45 - Iiro Myllymäki

Musta Barbaari toivoo, että tanssinopettaja Katri Mäkinen pistää hänet koville Tanssii tähtien kanssa -treeneissä.

Uudet Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kilpaparit paljastettiin tänään maanantaina MTV3:n pressitilaisuudessa. Yksi sarjan kymmenennellä kaudella kilpailevista pareista on rap-artisti Musta Barbaari, oikealta nimeltään James Nikander, ja tanssiopettaja Katri Mäkinen. Mäkinen voitti edellisen TTK-kauden laulaja Pete Parkkosen kanssa vuonna 2014.

Pari aloittaa varsinaiset tanssitreeninsä vasta huomenna tiistaina, mutta tanssiparin välillä oli nähtävissä jo runsaasti rentoa kemiaa pressitilaisuudessa. Mustaa Barbaaria jännittää, kuinka koville Mäkinen hänet aikoo treeneissä pistää.

- Katri kuumottaa mua tosi paljon! Katrin läsnäolo, aura ja auktoriteetti kuumottavat mua tosi paljon. Toivon, että Katri laittaa minut koville. Jos ei ole paineen alla, ei voi tulla timanttia, Musta Barbaari sanoo Voice.fi:n haastattelussa.

"Todellakin osaan tanssia"

Katri Mäkinen lupaa, että treeneissä otetaan kaikki keinot käyttöön parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Mustalla Barbaarilla ei ole kokemusta paritanssista lukuun ottamatta kahdesti tanssittuja vanhojen tansseja, mutta mies suhtautuu tuleviin tanssihaasteisiin rap-uhoon vivahtavalla itsevarmuudella.

- Todellakin osaan tanssia. Mä todistan sen. Teemme kaikkemme, jotta voitamme. Ei ole vaihtoehtoa, Musta Barbaari sanoo.

Myös Katri Mäkisellä riittää luottamusta Mustaan Barbaariin.

- Voin ihan rehellisesti sanoa, että mielestäni minulle sattui paras pari tältä kaudelta. Luulen, että meistä tulee todella vahva tiimi, Mäkinen kertoo.

(kuva: AOP)

Eroottista latausta?

Musta Barbaari ja Katri Mäkinen tanssivat ensimmäisessä suorassa lähetyksessä 19. helmikuuta cha cha cha:n. Lattaritansseissa on totuttu aistimaan Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa jopa seksuaalista värinää. Tuore tanssipari räjähtää nauramaan, kun heiltä kysytään, ovatko he valmiita lattaritansseihin liittyvään eroottiseen lataukseen. Lopulta Katri Mäkinen vastaa:

- Lähdemme rakentamaan tanssiesityksiä aina jonkin tarinan kautta ja katsotaan, mitä saadaan aikaan. Voihan tarina olla eroottinenkin tarina, Mäkinen muotoilee.

Musta Barbaari uskoo, että hänen on helppo ottaa ohjeita vastaan Mäkiseltä tanssitreeneissä.

- Katri on kapteeni. Hän päättää, mitä tehdään ja minä seuraan perässä. Olen 24/7 Katrin alla. Siis ohjattavissa, anteeksi, Musta Barbaari kuvailee jälleen naurun säestämänä.

Lue myös: Tanssii tähtien kanssa -parit julki - mukana muun muassa Kasmir ja Eevi Teittinen!

Kilpailut

Uusimmat