Kuva: AOP

Kim Kardashian pukeutui päästä varpaisiin samaan väriin - hitti vai huti?

16.02.2017 18:15 - Rea Tallgren

Kim Kardashian on muodin suunnannäyttäjä ja nyt hänet kuvattiin New Yorkissa luumunvärisessä asussa.

Kim Kardashian, 36, lomaili hiljattain Costa Ricassa perheensä kanssa. Paikalla olivat niin naisen siskot Kourtney, Kylie ja Khloé kuin myös Kimin lapset North ja Saintkin. Nyt Kim kuvattiin New Yorkissa esittelemässä uutta rusketustaan.

Kahden lapsen äiti oli pukeutunut päästä varpaisiin violetin eri sävyihin. Kardashian oli pukenut päälleen tiukan turtleneck -topin, joka paljasti salamavalojen säihkeessä naisen liivittömät rinnat.

Tiukan topin kaveriksi Kardashian oli valinnut luumunväriset college-housut ja niiden pariksi teräväkärkiset avokkaat. Kokonaisuuden kruunasi iso, samaa värimaailmaa toistava takki. 

(kuva: AOP)

Kardashian on muuttanut käytöstään melkoisesti syksyllä 2016 tapahtuneen dramaattisen ryöstön jälkeen. Lähes sata miljoonaa seuraajaa Instagramissa kuvillaan säännöllisesti viihdyttänyt reality-tähti pysyi pidempään poissa niin sosiaalisesta mediasta kuin parrasvaloistakin Pariisissa tapahtuneen ryöstön jälkeen. 

Nykyään nainen julkaisee jo kuvia Instagramissaan, mutta ei esittele niissä omaisuuttaan samalla tavalla kuin aikaisemmin. Tuoreissa kuvissa esimerkiksi filtterit korostavat vaatimatonta vaikutelmaa. 

Lue myös: Kim Kardashian ja Kendall Jenner saivat elokuvaroolit! Valkokankaalle ensi vuonna

Lue myös: Kim Kardashian hehkuu onnea tuoreissa Instagram-kuvissa - katso

Lue myös: Kim Kardashian esittelee vaatehuonettaan uusilla videoilla - mikä määrä mekkoja!

Kilpailut

Uusimmat