Kuva: Mikko Räsänen

Jari Sarasvuon operaatio meni pieleen: "Häkkyrä laukesi suussani"

28.03.2017 19:18 - Mikko Räsänen

Jari Sarasvuo kertoo blogissaan viime viikon suuoperaatiosta, joka meni pieleen.

Jari Sarasvuo on kertonut joutuvansa leikkauksiin, joiden takia hän joutuu pitkälle sairauslomalle puhetyöstä. Sarasvuo kertoo blogissaan, että operaatioiden sarja alkoi viime viikolla ja jo ensimmäinen niistä meni pieleen.

"Torstaina turpa sullottiin täyteen rautaa. Suuta valmistellaan ensi vuoden leuan halkaisua varten. Jotenkin karmaani liittyy se, että nämä eivät koskaan onnistu kerralla. Tietenkin SM-bondage-häkkyrä laukesi suussani kuusi tuntia asennuksen jälkeen. Nyt oli kita täynnä piikkejä"

"Perjantaina ajelin pitkin Itä-Uusimaata lääkärin perässä uudelleenasennuksen toivossa. Lääkäri löytyi lopulta Järvenpään terkkarista. Eiku laastia nieluun, sinistä valoa ja veto uudestaan päälle. Nyt on kielen kannat ruvella. Nieleminen hankalaa. Syöminen sietämätöntä. Suuhygienia kyseenalaista. (Oikeasti, nielussani on pikku-Napoli, mafian pyörittämä yhdyskuntajätepalvelu.) Puhe epäselvää ja vaivaannuttavaa."

Ennen operaatiotaan Sarasvuo julkaisi videotervehdyksen, jossa kertoo edessä olevasta mykän profeetan ajasta. Lue blogikirjoitus ja katso video täältä.

Lue myös: IS: Jari Sarasvuo joutuu pitkälle sairauslomalle - edessä useita leikkauksia

Kilpailut

Uusimmat