Kuva: Senja Rapila

Alma kärsii rankasta jännittämisestä: "Sydän hakkaa, hikoilee, pyörryttää"

30.03.2017 11:45 - Senni Loikala

Poptähti Alma tunnetaan vahvana ja räväkkänä naisartistina, mutta kertoo olevansa ajoittain ujo ja epävarma.

Kansainvälistä uraa popparina luovan Alman, oikealta nimeltään Alma-Sofia Miettisen, 21, tunnistaa jo kaukaa hänen neon-värisistä pitkistä hiuksistaan. Rentoja ja värikkäitä vaatteita suosiva artisti kertoo, että hän on täysin sinut itsensä ja ulkonäkönsä kanssa.

- Minä diggaan, miltä näytän näinä päivinä ja olen löytänyt itselleni kivannäköisen tyylin ja minulla on hyvä olla. Teininä tilanne oli erilainen enkä aina tykännyt siitä, miltä näytin, Alma tuumaa.

Nykyään Alma saa nuorilta faneiltaan paljon viestejä, joissa teinitytöt kertovat omista epävarmuuksistaan idolilleen.

- Paljon on tullut todella epävarmoja nuoria naisia ja tyttöjä, jotka ovat kiittäneet siitä, että teen musiikkia ja olen isona inspiraationa siihen, että he jaksavat, ilmaisevat omat mielipiteensä ja tekevät mitä haluavat.

"Olen joskus ujo ja epävarma"

Vaikka Alma tunnetaan juuri vahvana ja räväkkänä naisartistina, kertoo hän kärsivänsä vieläkin ajoittain epävarmuudesta.

- Kaikki läheiseni tietävät, että olen joissain tilanteissa ujo ja epävarma. Näin tapahtuu aina silloin, kun olen mukavuusalueeni ulkopuolella. Jännitän varsinkin ennen tv-lähetyksiä todella paljon, koska en koe, että ne olisivat minun juttuni - enhän minä laula niissä, Alma kertoo.

- Silloin, kun laulan, kaikki on hyvin, hän lisää.

Alma julkaisi viime vuonna neljä kappaletta sisältäneen Dye My Hair -nimisen EP:n. Maaliskuussa 2017 popparilta ilmestyi uusi Chasing Highs -single. (kuva: Senja Rapila)

Artisti kertoo jännitysoireiden olevan erittäin fyysisiä. Tästä huolimatta Alma sanoo pitävänsä huolen, ettei jännittäminen saa yliotetta hänestä.

- Sydän hakkaa, hikoilee, pyörryttää. Olen oppinut pitämään jännitystä kasassa, se on tällä alalla pakko.

Palataan vielä popparin helposti tunnistettaviin hiuksiin. Minkä värisiksi Alma värjäisi kutrinsa, jos hänen olisi pakko?

- Neon-oransseiksi voisin värjätä. Tosin en aio värjätä niitä mihinkään, mutta neon-oranssi olisi makea!

Jos laitteellesi on asennettu Spotify, kuuntele alta kokonaan Alman uusi Chasing Highs -single.

Lue myös: Poptähti Alma: Krapulakeikat ovat historiaa!

Kilpailut

Uusimmat