Kuva: Getty Images

Laulajapari hämmensi kertomalla turvasanansa gaalassa - antoivat erohuhuille kyytiä

22.02.2018 19:15 - Iiro Myllymäki

Liam Payne ja Cheryl Fernandez-Versini päätyivät vastaamaan suorassa tv-lähetyksessä erikoiseen kysymykseen.

Laulajapariskunta Cheryl Fernandez-Versini, 34, ja One Directionista soolouralle lähtenyt Liam Payne, 24, juhlivat eilen keskiviikkona yhdessä Brit Awards -musiikkigaalassa. Pari on ollut viime aikoina erohuhujen pyörteessä, ja on huhuttu, että Payne olisi jo ottanut yhteyttä lakimieheen järjestelläkseen parin yhteisen lapsen huoltajuusasioita. Suhteen mahdollisista säröistä ei kuitenkaan ollut tietoakaan, kun pari asteli yhdessä Brit Awardsin punaiselle matolle.

Pariskunta esiintyi myös gaalan televisioidussa suorassa lähetyksessä, jossa juontaja Jack Whitehall saapui juttelemaan pöydässä istuvalle parille. Juontaja kertoi, että Liam Payne esittää myöhemmin gaalassa Fifty Shades Freed -elokuvan soundtrackilla olevan kappaleen ennen kuin heitti teemaan liittyvän roisin kysymyksen parille.

- Onko teillä turvasanaa? Whitehall kysyi Paynelta.

Payne viittoi Cheryliin päin ja sanoi, että hän voi vastata.

- ”Älä lopeta”, oli Cherylin vastaus.

Vastaus sai yleisön nauramaan ja juontajan hämmentymään.

Liam Payne jakoi Instagramin tarinoissaan videon gaalan takahuoneesta. Videolla nähdään, miten Payne hempeilee Cherylin kanssa sohvalla Cherylin kutitellessa hänen nenäänsä. Voit katsoa kuvakaappauksen videolta alta:

Mies jakoi parista myös yhteiskuvan Instagramissa. Kaiken tämän perusteella vaikuttaa siltä, että huhut erosta ovat olleet ennenaikaisia. Pariskunnan sanotaan pitäneen yhtä vuoden 2015 joulukuusta asti, ja heidän Bear-poikansa syntyi viime vuoden maaliskuussa.

Lue myös: One Diection -tähti avautuu mielenterveysongelmistaan: "Minun ei olisi pitänyt esiintyä"

Lähteet: Metro.co.uk, The Sun

Kilpailut

Uusimmat