Kuva: Getty Images

Julkkispariskuntien mittavat avioehdot - pettämisestä korvauksia jopa 4 miljoonaa euroa!

23.03.2018 12:15 - Senja Rapila

Monet julkisuuden henkilöt ovat tehneet itseään ja varojaan suojellakseen avioehdon naimisiin mennessä.

Women's Health -julkaisu on nyt listannut julkkispareja ja yksityiskohtia heidän tekemistään avioehdoista. Jos haluat tietää millaisia sopimuksia muun muassa Michael Douglas ja Catherine Zeta-Jones ovat avioliitostaan tehneet, voit lukea muutamat yksityiskohdat avioehdoista alapuolelta.

Justin Timberlake & Jessica Biel

Tämän näyttelijäpariskunnan avioehdossa kerrotaan  olevan kohta, että mikäli Timberlake pettää vaimoaan, Biel tulisi saamaan yli 400 000 euron korvaukset siitä. Kaksikko meni naimisiin vuonna 2012.

Jay-Z & Beyoncé

Kerrotaan, että mikäli pariskunta eroaisi, ovat he allekirjoittaneet avioehdon, jonka mukaan Beyoncé saisi neljä miljoonaa dollaria jokaisesta lapsesta, joka heillä on yhdessä. Tällä hetkellä pariskunnalla on yhteensä kolme lasta.

Jay-Z:n ja Beyoncén avioehdossa on myös merkitty, mikäli avioliitto päättyisi ennen kahta vuotta, saisi Beyoncé yli kahdeksan miljoonan euron korvauksen siitä. Sen jälkeen hän saisi vajaan miljoonan jokaisesta vuodesta jonka he ovat olleet yhdessä, viidenteentoista vuoteen asti.

Michael Douglas & Catherine Zeta-Jones

Pariskunta on ollut naimisissa jo vuodesta 2000 lähtien, mutta jos he joskus eroavat, Catherinen kerrotaan saavan jopa 2,3 miljoonaa euroa jokaiselta vuodelta, jonka pariskunta on ollut naimisissa. Tämä tekisi siis tähän päivään mennessä yli 40,6 miljoonaa euroa.

Lisäksi, jos Michael pettäisi vaimoaan, tämä saisi neljän miljoonan euron korvauksen siitä erossa.

Mark Zuckerberg & Priscilla Chan

On kerrottu, että kun pariskunta muutti yhteen, Priscilla on allekirjoituttanut miehellään sopimuksen, jossa vaaditaan pariskunnan viettävän treffi-iltaa vähintään kerran viikossa.

Sopimuksessa on myös kirjattu ylös, että pariskunnan pitää saada viettää vähintään 100 minuuttia yhdessä ilman lasta, poissa toimistolta tai kotoa.

Lähde: Women's Health

Lue myös: Avioehto vai ei? Listattuna tärkeimmät asiat, jotka tulisi mainita avioehdossa

Lue myös: IL: Wirtaset, Selänteet ja Bottakset - julkkisparit, joilla on avioehto

Kilpailut

Uusimmat