Kuva: Lars Johnson / Nelonen

Bile-Dani julkaisi herkän biisin TIS-kokemuksistaan - riipaisevat sanoitukset tyttöystävä-Evestä

25.04.2018 17:45 - Iiro Myllymäki

Dani avautuu kappaleen sanoissa muun muassa tulevaisuudenhaaveistaan.

Aiemmin Hottikset-sarjasta tuttu Bile-Dani on mukana Temptation Island Suomen parhaillaan meneillään olevalla kaudella. Mies lähti mukaan ohjelmaan tyttöystävänsä Even kanssa todistaakseen muille, että heidän suhteensa kestää. Ohjelmassa on nähty, miten Dani on ikävöinyt rakastaan samalla, kun Eve on osoittanut ihastuneita tunteita sinkkumies-Kalleen. Danille on ollut silminnähden hankalaa katsoa videoita Even ja Kallen puuhista, eikä kyyneliltäkään ole iltanuotiolla vältytty.

Nyt Bile-Dani-nimellä musiikkia tekevä mies on julkaissut uuden kappaleen, joka kantaa nimeä Syliisi. Herkkä kappale on selvästi saanut innoitteensa Temptation Islandissa koetuista kokemuksista ja tuntemuksista.

”Tuntuu et järki lähtee / en muille ees kännis lämpee / en kaipaa ämmii änkee / muut ei pysty lämmittää ees”, Dani muun muassa räppää kappaleessa.

"Tiedän et tunnet mut ja oon täysin hajalla / Tunnet mun tunnetuskan / Lähteeks tää pois ajan kans? / Mä tarttin valoo pimeeseen koska olin niin paskana", räpätään kappaleessa myös.

Biisin sanoituksissa Dani myös suoraan ilmaisee halunsa astella alttarille ja saada lapsia Even kanssa. Tv-yleisön on vielä odotettava muutama viikko jännityksellä ennen kuin selviää, miten Danin ja Even suhteen kävi Temptation Island -koettelemuksessa.

Voit kuunnella Bile-Danin tuoreen kappaleen alta.

Lue myös: TIS-Vilma kovasanaisena häneen kohdistuvasta säälistä: ”Naurettavaa”

Kilpailut

Uusimmat