Kuva: Getty Images

Kim Kardashian tulistui ja julkaisi kuuden twiitin tykityksen: "Tuo ei ole reilua!"

26.04.2018 14:45 - Iiro Myllymäki

Kim Kardashian tukee aviomiestään Kanye Westiä, jonka mielenterveyttä media on nyt kyseenalaistanut.

Seurapiirikaunotar Kim Kardashian, 37, on ottanut kipakasti kantaa median tapaan kohdella hänen aviomiestään Kanye Westiä, 40. Hiljattain uutisoitiin, että räppäri ja yrittäjä Kanye West on lähtenyt eri teille managerinsa ja joidenkin muidenkin bisneskumppaniensa kanssa. Samanaikaisesti West on herättänyt kohua antamalla tukensa kiistellylle presidentti Donald Trumpille uusissa twiiteissään. Monet tiedotusvälineet vihjasivat uutisoinnissaan, että Westin viimeaikaiset tekemiset johtuisivat siitä, että hänellä on mielenterveysongelmia. Vuonna 2016 West joutui sairaalaan uupumuksen takia ja hänen mielenterveydestään on sittemmin ollut paljon puhetta.

Nyt Kim Kardashian on rientänyt miehensä tueksi Twitterissä, jossa hän on julkaissut peräti kuusi twiittiä aiheesta.

”Medialle, joka yrittää demonisoida mieheni, haluan sanoa vain tämän. Kommentointi siitä, että Kanye olisi epävakaa ja että hänen twiittinsä olisivat häiritseviä, on oikeastaan pelottavaa. Leimaatte hänet niin nopeasti mielenterveysongelmaiseksi vain sen takia, että hän on oma itsensä, vaikka hänhän on aina ilmaissut itseään voimakkaasti. Tuo ei ole reilua”, Kardashian kirjoittaa.

Kardashian lisää, että hänen miehensä on vapaa ajattelija eikä sen pitäisi olla kiellettyä. Hänen mielestään ei ole reilua, että miehen mielenterveyttä aletaan kyseenalaistaa vain, koska miehen ajatukset eroavat monien muiden ajatuksista. Kardashian myöntää, että hänkään ei ole miehensä kanssa samaa mieltä Donald Trumpista.

”Mutta tämä on hänen mielipiteensä. Uskon, että ihmisillä saa olla omia mielipiteitä, vaikka ne eroaisivatkin omistani. Hän ei koskaan sanonut, että olisi poliittisesti samaa mieltä kuin Trump”, nainen kirjoittaa.

Twiittisarjansa Kardashian lopettaa toteamalla, että mielenterveys ei ole vitsin asia.

Lue myös: Kanye West menetti Twitter-kirjoituksillaan yli 9 miljoonaa seuraajaa - yllättääkö syy?

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat