Kuva: Getty Images

Khloé Kardashian haaveilee häistä pettäjämiehensä kanssa - perhe on nyreissään asiasta

24.05.2018 22:15 - Katariina Auvinen

Kardashian on mitä ilmeisimmin antanut kokonaan anteeksi Tristan Thompsonille.

Melkein parin kuukauden ikäisen True-tyttären äiti, Khloé Kardashian, 33, on mitä ilmeisimmin päässyt yli miehensä, Tristan Thompsonin, 28, pettämisestä. Thompson on pettänyt Kardashiania ainakin viiden eri naisen kanssa pariskunnan lyhyen suhteen aikana. Mies jäi myös edelliselle kumppanilleen kiinni pettämisestä, kun tämä odotti lasta miehelle. 

Lähteen mukaan Kardashian haluaa kuitenkin epätoivoisesti uskoa pariskunnan suhteeseen ja haaveileekin jo menevänsä naimisiin Thompsonin kanssa. 

- Khloé on päivä päivältä onnellisempi Tristanin kanssa. Mies on ollut erittäin katuvainen tekojensa vuoksi, joten Khloé on päättänyt yrittää pitää perheen kasassa, lähde kertoo Daily Mail -julkaisun mukaan. 

Khloé Kardashian on kerran aikaisemmin ollut naimisissa. Hän avioitui koripalloilija, Lamar Odomin kanssa vuonna 2009, mutta suhde päättyi vuonna 2016. (kuva: Getty Images )

Nainen on jo kerran astellut avioliiton satamaan koripalloilija, Lamar Odomin, kanssa. Pari avioitui vuonna 2009, mutta he erosivat lopullisesti vuonna 2016. 

Kardashianin perheestä Kim-sisko on ainut, joka toivoo pariskunnan selvittävän välinsä. Sen sijaan esimerkiksi Kris-äidin tiedetään olevan erittäin vihainen ja pettynyt lapsen lapsensa isään. Kris on neuvonut tytärtään eroamaan pettäjämiehestä. 

Vaikka nainen on päättänyt antaa anteeksi miehelleen, hän on nyt keskittynyt täysillä tyttäreensä sekä muokkaamaan vartalonsa takaisin kuntoon. 

- On ihmeellistä huomata, että vaikka olisit kuinka väsynyt, löydät silti kärsivällisyyttä lapsellesi, Kardashian on selittänyt vanhemmuudesta. 

Lue myös: Julkkikset, jotka laihduttivat itsensä lähes tunnistamattomiksi - katso kuvasarja

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat