Kuva: Getty Images

Donald Trump painosti teini-ikäikäistä tytärtään ottamaan silikonit - halusi edistää tämän uraa

20.06.2018 12:45 - Katariina Auvinen

Uudesta paljastuskirjasta on selvinnyt kiusallisia asioita Yhdysvaltojen presidentistä.

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump, 72, on saanut paljon kritiikkiä osakseen mitä omituisimmista sutjautuksista. Nyt Daily Mail -julkaisun mukaan Trump olisi painostanut tytärtään Ivanka Trumpia, 36, ottamaan silikonit, kun tämä oli teini-ikäinen. 

Trump oli perustellut tyttärelleen, että silikoni-implantit edistäisivät tämän malliuraa. Asia käy ilmi paljastuskirjasta, Born Trump: Inside America´s First Family. Trump oli kertonut myös ystävilleen, että hän toivoisi Ivankan ottavan silikonit. 

Asia sai pisteen, kun presidentin sisar, Maryanne, soitti veljelleen kertoen tälle suorat sanat siitä, kuinka silikonit tulisivat pilaamaan Ivankan täysin. Myös jotkut Trumpin ystävät olivat ideaa vastaan. 

Ivanka joutui ongelmiin yksityiskoulussaan Manhattanilla malliuransa edistämisen vuoksi. Nuori nainen oli matkustanut isänsä tiluksille kuvauksiin, mutta ei ollut kertonut totuutta poissaolostaan koulussa. Kirjasta selviää, että Ivanka Trumpin perhe ja opinahjo päättivät yhdessä tuumin, että tytön tulisi siirtyä seuraavaan yksityiskouluun, Choateen. 

Choatessa hänelle myönnettiin erityislupa olla poissa koulusta malliuransa edistämiseksi. 

Nykyisin isän ja tyttären välit vaikuttavat lämpimiltä. Donald Trump on luottanut Ivankan mielipiteeseen monessa asiassa, mutta opiskeluaikoina isä jäi kirjan mukaan etäiseksi. Donald Trump ei julkaisun mukaan soittanut tyttärelleen tai ollut läsnä hänen elämässään. 

Donald ja Ivanka Trump vuonna 1995. (kuva: Getty Images )

Donald Trump yhdessä tyttärensä Ivankan (oikealla) ja nykyisen vaimonsa Melanian (vasemmalla) kanssa. (kuva: Getty Images )

Lue myös: Kim Kardashianin vierailu Donald Trumpin luona kannatti - presidentti suostui tähden toiveeseen

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat