Kuva: Youtube

Pariskunnan trapetsiesitys sai hengenvaarallisen käänteen - katso hurja video

19.07.2018 08:15 - Elisa Jalasjoki

Ohjelmanumeron viimeinen temppu epäonnistui pahasti.

Tiistai-iltana esitetyssä America's got Talent -kykyjenetsintäohjelmassa nähtiin dramaattinen hetki, kun trapetsitaiteilijapariskunnan hurja ohjelmanumero sai yllättävän käänteen. 

Hurjapäinen kaksikko esitti parhaillaan uskomatonta loppuhuipennustaan, kun miehen ote lipesi ja hän menetti otteen vaimostaan Marysta, joka tippui niska edellä trapetsilta alas. 

Tyce, joka oli juuri asettautunut pääalaspäin tangolle silmät sidottuina valmistautuen ottamaan vaimonsa jaloista kiinni tämän tiputtautuessa alas, menetti otteensa ja joutui todistamaan yhtä televisiohistorian rajuimmista käänteistä. 

Kaikeksi onneksi pariskunta oli asettanut alleen turvapatjan, joka suojasi Marya pahimmilta vahingoilta. Entistä dramaattisemman tilanteesta teki kuitenkin se, että tv-kamerat onnistuivat taltioimaan nauhalle myös yleisön järkyttyneet, lähes kauhunsekaiset reaktiot heidän pelätessä pahinta. 

Käänteestä huolimatta Mary oli erittäin pahoillaan tempun epäonnistumisesta ja toivoikin, että kaksikko voisi esittää sen tuomaristolle uudelleen.

Tuomaristo ei kuitenkaan nähnyt tätä tarpeellisena, vaan päästi kaksikon suoraa jatkoon. 

Tilanteesta taltioidun hurjan videon pääset katsomaan alta. 

Lue myös: Saara Aallon serkku Sari Aalto osallistui Amerikan Talent-kisaan - Simon Cowellilta jäätävä reaktio

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat