Kuva: Getty Images

Nainen hakkeroitui Selena Gomezin sähköpostiin - liki 10 vuoden vankeus uhkaa

18.07.2018 13:45 - Iiro Myllymäki

Hakkeri tunkeutui muun muassa Gomezin iCloud-tilille.

Poptähti Selena Gomezin, 25, sähköpostiin hakkeroitunutta naista saattaa odottaa liki kymmenen vuoden mittainen vankeustuomio. 22-vuotias New Jerseystä kotoisin oleva nainen on epäiltynä useista hakkeroitumisista Gomezin iCloud- ja Yahoo-tileille kesäkuun 2015 ja helmikuun 2016 välillä.

Syyttäjät sanovat, että nainen jakoi hakkeroitumisen kautta saatuja materiaaleja ystävilleen ja myös nettiin, Metro.co.uk uutisoi. Väitetään, että nainen pääsi käsiksi Gomezin iCloud-tiliin nollaamalla tämän salasanan. Se puolestaan onnistui siten, että nainen vastasi oikein Gomezin asettamiin turvakysymyksiin, joiden on tarkoitus estää ulkopuolisten tunkeutuminen henkilökohtaiselle tilille. Hakkeroija löysi oikeat vastaukset Gomezin henkilökohtaiseen elämään liittyviin turvakysymyksiin netistä.

Nyt naista syytetään viidestä identiteettivarkaudesta ja myös viidestä tietokonedatan käytöstä petostarkoituksessa sekä tietokonedatan hankkimisesta ilman lupaa. Enimmillään nainen voi saada yhdeksän vuoden vankeusrangaistuksen.

Selena Gomez on joutunut myös toisen hakkeroitumisen uhriksi aiemmin. Tuolloin hakkeroija levitti nettiin Gomezilta löytyneitä alastonkuvia Justin Bieberistä, jonka kanssa Gomez tuolloin seurusteli.

Lue myös: Selena Gomezin tuore kuva sekoitti fanit: "Olet täydellinen"

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat