Kuva: Getty Images

Madonna koulii adoptiolapsistaan menestyjiä - tiukka aikataulu, muutto uuteen maahan...

14.08.2018 14:15 - Katariina Auvinen

Nainen todellakin haluaa opettaa lapsilleen, mitä kovalla työllä voi saada aikaan.

Laulajatähti Madonna, 59, juhlii tällä viikolla syntymäpäiviään. Nainen on saavuttanut megamenestyksen oman elämänsä aikana, mutta nyt hän toivoo lapsiensa saavan maistaa samaa. Madonnalla on yhteensä kuusi lasta, joista kaksi ovat hänen biologisiaan. 

Hänen biologiset lapsensa Lourdes, 21, ja Rocco, 17, etsivät vielä oikeaa ammatillista tietään, johon aikovat keskittyä. Sen sijaan Daily Mail -julkaisun mukaan nainen laittaakin kaikki toiveensa menestyksestä ja tähteydestä hänen adoptiolapsiinsa. Madonna on jakanut avoimesti hänen lapsistaan ja heidän taidoistaan kuvia sekä videoita sosiaalisen median puolella. 

Kaksostytöt Estere ja Stella, 5, käyvät läpi tiukkaa aikataulutettua rutiinia. He opettelevat musiikillisia instrumentteja sekä opettelevat tanssia. Heidän sisarensa Mercy, 12, panostaa taas voimisteluun. 

Julkaisun mukaan eniten toiveita kasaantuu 12-vuotiaaseen Davidiin, jonka vuoksi koko perhe muutti Lissaboniin. David pelaa jalkapalloa ja Madonna toivoo hänen hakevan menestyksekkääseen Benfica jalkapalloakatemiaan.

Viime vuonna antamassaan haastattelussa nainen kertoi, että hänen tekisi mieli adoptoida mahdollisesti lisääkin lapsia. 

- Kuka tietää, ei koskaan pidä sanoa ei koskaan. Et ikinä tiedä, mikä yllätys sinua odottaa kulman takana, nainen kommentoi tuolloin. 

Supertähti on kertonut olevansa tiukka vanhempi. Hän muun muassa hallinnoi itse David-poikansa sosiaalisen median sivuja, jotta hän olisi perillä, mitä siellä tapahtuu. 

Lue myös: Madonna julkaisi harvinaisen perhekuvan: Poseeraa yhdessä kuuden lapsensa kanssa

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat