Kuva: Getty Images

Hurjasti leikelty ihmis-Ken mukana Englannin BB:ssä – raju paljastus leikkausten seurauksesta

18.08.2018 21:15 - Rea Tallgren / rea.tallgren@bauermedia.fi

Ihmis-Keniksi kutsuttu Rodrigo Alves on yksi Englannin julkkis-BB:n uuden kauden kasvoista. Mies teki erikoisen paljastuksen talossa heti ensimmäisten päivien aikana.

Ihmis-Keniksi kutsuttu Rodrigo Alves, 34, on noussut tunnetuksi juurikin leikellyn ulkomuotonsa ansiosta. Alves on kertonut avoimesti kauneusoperaatioistaan ja myös siitä, että häntä on varoiteltu lääkäreiden toimesta tekemästä niitä enempää. Big Brother -talossa miehen leikkauksien yksi vakava seuraus kävi ilmi, kun häntä varoitettiin menemästä haisevaan vessaan.

- Ei minua haittaa hajut, koska en haista nenälläni enää mitään. Joudun hengittämäänkin suun kautta, Alves totesi.

Alvesin nenää on operoitu kymmenen kertaa ja lääkäritkin ovat varoittaneet miestä sanoen, että pahimmassa tapauksessa hän saattaa menettää nenänsä kokonaan. Yhdestä nenään tulleesta kuoliosta mies on jo selviytynyt.

Alves on käyttänyt leikkauksiin ja kosmeettisiin toimenpiteisiin yli puoli miljoonaa puntaa, eli yli 558 000 euroa. Alvesille on tehty muun muassa kirurgiset vatsa- ja käsilihakset. Lisäksi mieheltä on poistettu kylkiluita ja hänen hampaansa on laitettu täysin uusiksi.

Miehen kuvia näet alta.

Kilpailut

Uusimmat