Kuva: Getty Images

Reality-kaunottaren asu paljasti myös alushousujen mallin: "Olet kuuma kuin tulenliekit"

19.08.2018 16:30 - Rea Tallgren / rea.tallgren@bauermedia.fi

Lauren Goodger juhli Lontoossa asussa, joka sai paparazzit innostumaan.

Lauren Goodger, 31, on tullut tutuksi Englannin supersuositusta The Only Way is Essex -sarjasta, jossa seurattiin muun muassa hänen ja nykyisin tahollaan naimisissa olevan Mark Wright -nimisen miehen avoliittoa ja hääsuunnitelmia.

Goodger on pysynyt ohjelman jättämisen jälkeen otsikoissa eikä vähiten mieskuvioidensa takia. Naisen tuorein kulta istui vankilassa, ja vaikka Goodger uskoi löytäneensä sen oikean, kävi ilmi, että mies oli pitänyt vankilasta käsin yhteyttä myös muihin naisiin ja niinpä suhde sai julkisesti riepotellun lopun kesällä. 

Jo eroa ennen Goodger treenasi itselleen tiimalasivartalon, jota esittelee ylpeänä. Näin myös tuoreessa Instagram-kuvassaan. Juhlimassa ollut Goodger oli valinnut päälleen mustat, tiukat housut sekä stringibodyn, joka paljastui osittain farkkujen vyötärön yläpuolelta. Asu sai paparazzit kuvaamaan naista ahkerasti, ja julkaisi kaunotar toki itsekin siitä kuvan Instagramissaan, jossa hänellä on lähemmäs 800 000 seuraajaa. 

Seuraajista osa hehkutti Goodgeria ylistävin sanankääntein. 

"Olet kuuma kuin tulenliekit", kirjoitti yksi.

"Unelmakroppa"

"Olet niin kaunis!"

Toisaalta Goodgeria myös arvosteltiin rajuin sanankääntein kuvan käsittelemisestä epäuskottavan virheettömäksi.

Seksikkäät tyylit eivät ole vieraita Goodgerille. Nainen on kertonut avoimesti leikelleensä vartaloaan. Goodgerin rintoja on suurennettu ja sen lisäksi hänen nenänsä on leikattu. Huuliaan Goodger on myös suurennuttanut. 

(kuva: Getty Images)

(kuva: Getty Images)

Kilpailut

Uusimmat