Kuva: Tigz Rice - Lingerie & Boudoir Photography

Cp-vammainen Hilla tähtää pin-up-malliksi ulkomaille: "Ennakkoluuloja tulee aina olemaan"

15.01.2019 19:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Hilla Lehtimäki tunnetaan myös nimellä Florrie von Cloudberry.

Pyörätuolissa istuva, cp-vammainen Hilla Lehtimäki rakastaa naisellista ja sensuellia pin-up-tyyliä. Innostus muotiin juontaa juurensa jo lapsuudesta.

- Olen pienestä pitäen rakastanut kauniita vaatteita ja pukeutumista. Ala-asteen viidennellä luokalla syttyi kiinnostukseni historiaan ja muutamia vuosia sitten oivalsin, että näin voin toteuttaa itseäni ja luovuuttani yhdistämällä nämä kaksi suurta rakkauttani osaksi ulkonäköäni, Lehtimäki kertoo Voice.fi:n haastattelussa.

Pin-up-kulttuurin kultakausi ajoittuu 1940-1960-luvuille. Tuolloin syntivät myös ikonisimmat pin-up-kuvat.

(kuva: Kimmo Janhunen / Relics Images)

- Kyseessä ei ole ainoastaan 50-lukuun liittyvä ilmiö, vaikka kyseinen vuosikymmen pin-upin kultakauteen sisältyykin. Pin-upiin toki nykypäivänä yleisesti yhdistetään tietty pukeutumistyyli, tyypillisesti 50-luvulle leimallinen, vaikka pin-up taidemuotona ei ole sidonnainen minkään aikakauden pukeutumistyyliin.

- Itseäni kyseisissä vuosikymmenissä viehättää etenkin huolellinen pukeutuminen, tapakulttuuri, itsensä sivistämisen arvostus, musiikki, kuten jazz sekä sodanjälkeisen aikakauden ihmisten voimakas eteenpäinmenon ja yritteliäisyyden asenne. 

Myös pin-up-tyylin naisellisuus on Lehtimäen mukaan yksi parhaista jutuista.

- Kauniit kampaukset ja näyttävä, mutta raikas ja valoisa meikki. Tietenkin myös se, että pukeutumisessa korostetaan kapeaa vyötäröä ja kokonaisvaikutelma on hyvin naisellinen. Upeat leikkaukset vaatteissa.

"Haaveena ammattilaisura"

Lehtimäen naisellista tyyliä pääsee ihastelemaan muun muassa hänen Florrie Von Cloudberry -nimen alle liitetyllä Instagram-tilillään. Siellä nähtävillä on monenlaisia, erittäin näyttäviä lookeja.

Kuvia katsellessa ei ole vaikea arvata Lehtimäen tulevaisuuden haavetta, ammattilaisuraa maailmalla.

- Tulevaisuuden suuri haaveeni on pin-up-mallin ammattilaisura, jonka eteen olenkin tehnyt paljon töitä. Toivon myös, että saisin tehdä alalla paljon muitakin mielenkiintoisia projekteja, joihin voin tuoda tietotaitoani, hän kertoo.

(kuva: Hilla Lehtimäki)

Juuri nyt Lehtimäki on hyvinkin lähellä unelmansa toteutumista, sillä hän on mukana Miss Viva Las Vegas Pin-Up -kisan äänetyksessä. Jos ääniä irtoaa tarpeeksi, matkaa Lehtimäki maailman suurimman pin-up-kisan finaaliin Las Vegasiin.

- Kenelle tahansa on haastavaa menestyä pin-up-maailmassa. Minulle se on vielä astetta vaikeampaa. Menestykseni riippuu paitsi omasta kärsivällisyydestäni möys muiden halusta auttaa, hän toteaa.

(kuva: Tigz Rice - Lingerie & Boudoir Photography)

Kisan äänestykseen pääset täältä.

Lue myös: CP-vammainen pikkupoika ylitti itsensä triathlonissa - katso tunteikas video maaliintulosta

Kilpailut

Uusimmat