Ajokoulua käyvältä Diandralta sujuvat mäkilähdöt - paniikki syntyy ihan muusta

24.10.2014 21:18 - Senni Loikala

Suomalaislaulaja paljastaa, miten autokoulu on sujunut. Hän myös kertoo tunnelmistaan uunituoreen Dynamiittii-levynsä suhteen.

Juuri Dynamiittii-albuminsa julkaissut Diandra, 20, käy autokoulua keikkailun lomassa. Se on lähtenyt käyntiin hyvin ja iso kiitos kuuluu laulajan tsemppaavalle ajo-opettajalleen. Voice tiedusteli videohaastattelussa, ovatko monien autokoulussa tuskastuttamat mäkilähdöt aiheuttaneet harmaita hiuksia myös laulajalle.

- Siis arvaa mitä? Olen tehnyt mäkilähtöjä, ne sujuvat ihan hyvin. Ja ihmettelen sitä, koska kaikki frendit sanovat, että "sitten kun sä pääset siihen vaiheeseen, niin ai että, sä kyllä itket", kertoo Diandra.

Laulaja kertoo hymyillen, että hänen suurin ajamansa nopeus on tähän mennessä 60 kilometriä tunnissa. Kommervenkkejä on kuitenkin ollut mukana matkassa.

- Mieleen ovat jääneet ensimmäiset liikennevalot, ihan kauheata, katselen aina peileistä, että "Oh my God, nyt tuolla on viisi autoa takanani, mitä minä teen, mitä minä teen" ja auto sammuu, hän tunnustaa.

Vaikka suurin osa autokoulusta on sujunut hyvin, on ajoluvan eteen vielä tehtävä töitä.

- Kyllä minulla on vielä aika paljon opittavaa, ei se kortti häämötä ihan vielä, Diandra sanoo.

Haastattelussa Diandra kertoo fiiliksistään uudesta levystään sekä heikoista kokkailutaidoistaan. Katso haastattelu kokonaisuudessaan klikkaamalla ylhäällä olevaa kuvaa.

Lue myös: Diandra tulevasta levystään: Suomen kieli tuntuu luonnollisemmalta

Kilpailut

Uusimmat