Alec Baldwinin 19-vuotias tytär käänsi katseet punaisella matolla - katso, mikä kaunotar!

28.07.2015 18:15 - Reetta Haverinen

Ireland Baldwin nautti selvästi paparazzien salamavalojen räiskeessä paistattelusta.Tämä nainen tietää, kuinka poseerataan!

Viidennen Mission: Impossible -leffan ensi-ilta näytökseen yhdessä isänsä Alec Baldwinin kanssa saapunutta Irelandia ei voisi uskoa 19-vuotiaaksi. Aikuismainen kaunotar poseerasi isänsä käsipuolessa varsin itsevarmoin ottein ja vangitsi taatusti yhden jos toisenkin miehen huomion mustassa pikkumekossaan ja korkeissa korkkareissaan.

Mallintöitä tekevä Ireland on Baldwinin ja hänen ensimmäisen vaimonsa Kim Basingerin ainut yhteinen lapsi. Basinger ja Baldwin menivät naimisiin vuonna 1993, mutta heidän avioliittonsa päättyi eroon vuonna 2002.

Perheen kuopus vain kuukauden vanha

Muun muassa 30 Rock -tv-sarjasta tunnetun Alec Baldwinin esikoinen on varsin kuuma pakkaus, mutta sitä on myös Baldwinin nykyinen vaimo Hilaria, joka edusti ensi-ilta näytöksessä kauniissa valkoisessa mekossa.

Baldwin meni naimisiin nykyisen vaimonsa kanssa vuonna 2012. Heillä on kaksi yhteistä lasta: Carmen ja Rafael Thomas, joista jälkimmäinen on vasta kuukauden vanha. Naisen kapeaa uumaa katsoessa ei uskoisi, että hän on synnyttänyt perheen juniorin vastikään!

Toimintaelokuvien konkari

Yhdessä Tom Cruisen kanssa valkokankaalla seikkaileva Baldwin ei ole aiemmin näytellyt M:I-leffoissa. Action-elokuvista miehellä on kuitenkin varsin paljon kokemusta. Charmikas tähti on näytellyt muun muassa Pearl Harbor -sotaelokuvassa sekä The Departed -rikosdraamassa.


Cruise nähtiin samaisessa ensi-ilta tilaisuudessa ja miehen charmikas olemus sai taatusti monien naisten polvet veteliksi. Katso Cruisen tuoreet ensi-illassa otetut kuvat artikkelistamme, johon pääset tästä.

Kilpailut

Uusimmat