Demi Lovato otti toisen kuvan tatuointinsa päälle - katso, miksi

04.05.2015 19:45 - Senni Loikala

Laulaja ja näyttelijä Demi Lovato joutui riitoihin entisen tatuoijansa kanssa.

Demi Lovato, 22, suututti tatuointitaiteilija Ashley McMullenin. Naiset kävivät viime viikolla tiukkasanaisen keskustelun Instagramissa. Tatuoija pillastui Lovatoon, koska tämä otti ruusu-tatuoinnin tämän tekemän huulia esittävän tatuoinnin päälle.

McMullen kirjoitti Lovatolle seuraavasti: "Kiitos, että peitit tatuoinnin, jonka tein sinulle ilmaiseksi ja jonka erityisesti pyysit minua tekemään. Mainittakoon, ettet edes yrittänyt tarjota minulle yhtään rahaa kiitokseksi. Pissasit pitkin vessanpönttöämme ja teit itsestäsi typeryksen. Mikä häpeä, että ihmiset ihailevat sinua. Peitetatuointisi on myös aika surkea. Näyttää siltä, että tulet aina olemaan hölmö."

Lovaton vastaus

Lovato puolestaan ärsyyntyi McMullenin provosoivasta kirjoituksesta. Alla pätkä tähden hänelle kirjoittamasta vastauksesta.

"Ensinnäkin olen todella pahoillani, etten muista sinua tai sinun tatuoineen minua, mutta kuten tiedät, minä olin sekaisin ja joskus ihmiset käyttäytyvät ääliömäisesti ollessaan kännissä.

Toiseksi, pyydän anteeksi pissaamistani pitkin vessanpönttöä... En tehnyt sitä tarkoituksella, olin yksinkertaisesti känninen teinityttö. Viimeiseksi, pyydän anteeksi, että tein pilaa työlläsi. Mutta... jos olisin sinä, en ottaisi siitä itseeni, koska se näytti enemmän avonaiselta vaginalta (tai peräreiältä, joksi kahdeksanvuotias pikkusiskoni kutsui sitä silloin.)

En myöskään myöntäisi sitä faktaa, että tatuoit 18-vuotiaan päihtyneen ihmisen keikkabussissa ilman kunnon harkintaa, jollaista suurin osa ammatilaistatuoijista käyttäisi miettimällä, että: "Hmm... Tämä alaikäinen lapsi on sekaisin, ehkä minun ei pitäisi pysyvästi tatuoida kuumaa pinkkiä huulten kuvaa tämän tytön ranteeseen....? Niin no... Paskat siitä, hän on kuuluisa."

Huhtikuussa Lovato julkaisi Instagramissa kuvan peitetatuoinnista.

Lovato on tatuoinut ranteisiinsa myös tekstin "stay strong" eli suomeksi "pysy vahvana". Teksti on vanhojen viiltelyarpien päällä.

Lue myös: Maailman seksikkäin nainen poistatti ison tatuointinsa - katso ennen ja jälkeen kuvat

Lähde: Defarmer

Kilpailut

Uusimmat