E-Type-tähden nolo moka – ei tunnistanut edessään istunutta megatähteä

24.05.2015 12:15 - Karoliina Kotala

Eurodance-tähti E-Type muistelee tuoreessa haastattelussa kohtaamistaan Katy Perryn kanssa.

E-Type-nimellä tutuksi tullut eurodance-artisti Martin Eriksson kertoo Voicen illasta tutun Oku Luukkaisen haastattelussa koomisesta tilanteesta ruotsalaisravintolassa. Mies meni tapaamaan musiikkituottajaystäväänsä Max Martinia, jonka käsialaa ovat lukuisat 90-luvun superhitit, kuten Britney Spearsin Baby One More Time ja Oops!... I Did it Again.

- Tapasin Maxin pari viikkoa sitten tukholmalaisessa ravintolassa oluella. Hänellä oli mukanaan vaimonsa sekä toinen tyttö, jolla oli mustaa huulipunaa. Kysyin tytöltä ruotsiksi miksi hänellä on mustaa huulipunaa, onko hänen huultensa värissä jotain vialla. Tyttö ei ymmärtänyt ja Max käski minun puhua englantia, sillä kyseessä on Katy Perry, Martin nauraa.

Ysäriartistina tutuksi tullut Eriksson kertoo monien kyseisen vuosikymmenten hittien tuovan mieleen hienoja muistoja, mutta mies itse kuitenkaan jaksa juurikaan fanittaa 90-luvun musiikkia.

- En kuuntele ysärimusaa kotona. Minulla on aina paljon tekemistä ja vaikka kuuntelen musiikkiakin niin en halua kuunnella sellaista, joka muistuttaa minua työstäni. Yleensä kuuntelenkin kantrimusaa.

90-luvun yhtyeisiin, hitteihin ja musiikkivideoihin pääset tutustumaan paremmin myös Retroperjantain Facebook-sivuilla, jotka löydät täältä.

Lue myös: E-Type-tähti sai osakseen kylmää tylytystä hevilegendalta

Kilpailut

Uusimmat