Fifty Shades -kirjailijalle edelleen haukkuja: "Onko sinut pakotettu kirjoittamaan?"

30.06.2015 07:15 - Eeva Rajala

  Fifty Shades of Grey -kirjailija E. L. James odotti lämminhenkistä ja osallistavaa keskusteluhetkeä fanien kanssa Twitterissä, mutta saikin jotain muuta.

E. L. James järjesti Twitterissä harvinaisen keskustelutilaisuuden, missä fanit voivat kysyä häneltä mitä tahansa. James oli toivonut hienoja keskusteluja fanien kanssa hänen kirjoistaan ja kirjojen hahmoista, mutta osa keskusteluun osallistuneista hyökkäsi naista ja hänen kirjoitustaitojaan vastaan.

James on aiemminkin saanut kritiikkiä siitä, ettei hänen kirjoitustaitonsa ole maailman parhaat. Twitter-käyttäjät antoivat Jamesille täyden laidallisen kysymysten muodossa. James sai osakseen muun muassa seuraavat kysymykset:

"Onko sinustakin ironista, että kirjoitat kuin joku olisi sitonut sinut tuoliin ja pakottaisi sinut kirjoittamaan?"

"Eikö olekin totta, että olet vain kangassäkki täynnä huonoja ideoita ja hämähäkkejä?"

Eräs Twitter-käyttäjä kysyi, milloin James uskoo, että häneen iskee niin sanottu writer's block eli kirjailijoiden pelkäämä valkoisen paperin kammo, kun tekstiä ei enää tule. Kysyjän 'Ev R Hopeful'-nimimerkki viittaa siihen, että kysyjä odottaa Jamesin lopettavan kirjoittamisen.

Olivat Jamesin kirjoitustaidot millaiset tahansa, eroottiset Fifty Shades -kirjat Sidottu, Satutettu ja Vapautettu ovat huippusuosittuja. Yhdessä trilogian kirjoja on myyty maailmanlaajuisesti yli 70 miljoonaa kappaletta. Vuonna 2012 Time-lehti listasi Jamesin maailman sadan vaikutusvaltaisimman ihmisen joukkoon.


Lue myös: Uusi Fifty Shades of Grey -kirja ei ole arvosteluissa loistanut - rikkoi silti ennätyksiä

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat