Hiustenhoitotuotetta iholle: Kim Kardashianin alastonkuvien salaisuus paljastui

22.11.2014 17:15 - Heli Thoren

Paper-lehden rohkeat kuvat ovat puhuttaneet pitkään. Nyt julkisuuteen vuoti tieto siitä, mikä teki povipommin ihosta niin kiiltävän.

Oikean lopputuloksen saaminen valokuvaan on monen asian summa. Yksi kohutuimmista kuvatempauksista on viime viikkoina ollut Kim Kardashianin alastonkuvat Paper-lehdessä. Nainen poseerasi täysin alasti, iho kauniisti kiiltäen.

Koska Kardashian halusi antaa mahdollisimman herkullisen vaikutelman itsestään, iho käsiteltiin kiiltäväksi. Aivan tavanomaisesta ihovoiteesta ei kuitenkaan ollut kyse. Kardashianin iho nimittäin käsiteltiin hiusöljyllä oikean vaikutelman aikaansaamiseksi.

Kardashian on jälkeenpäin kertonut, että kuvaus ajoitettiin näin siitä syystä, että hän halusi saada kuvat otettua ennen toisen lapsen hankkimista miehensä Kanye Westin kanssa. Kardashian on hehkuttanut, että hänen vartalonsa on nyt upeammassa kunnossa kuin ennen vauvan saamista.


KIm Kardashian on sanonut, että tulee myös omaa tytärtään, jos hän päättää niin ikään poseerata alasti. Lue lisää aiheesta täällä.

Lähde: Radar Online

Kilpailut

Uusimmat