Kuva: Senja Rapila

Hups, Mikael Gabriel! Arvosteli vuosi sitten Vain elämää -ohjelmaa, nyt onkin siinä mukana

03.06.2016 12:45 - Mikko Räsänen

Mikael Gabrielin on tehnyt täydellisen takinkäännön Vain elämää -ohjelman suhteen. Vielä vuosi sitten hän arvosteli ohjelmaa.

Mikael Gabriel on yksi syksyn Vain elämää -kauden tähdistä. MG:n osallistumista ohjelmaan voi pitää pienenä yllätyksenä, sillä aiemmin hän ei ole vaikuttanut ohjelmasta kiinnostuneelta. Vuoden takaisessa Cityn haastattelussa hän pikemminkin arvosteli ohjelmaa.

- Haluat sä olla kuudennen kauden Vain elämää -ohjelmassa? Mieluummin olisin ensimmäisen kauden Vain selällään -ohjelmassa, Mikael Gabriel sanoi Cityn haastattelussa tuolloin, mutta myönsi kyllä, että voisi olla kiinnostunut jostain muusta Vain elämää -ohjelman tyyppisestä ohjelmasta.

Ei ole tietoa, mikä on MG:n mielen muuttunut. Ehkä hän on saanut varman tiedon, että Vain selällään -ohjelmaa ei hyvästä nimestä huolimatta olla tekemässä. Ja Mikaelin puolustukseksi on myös sanottavaa, että hän ei ole menossa Vain elämää -ohjelman kuudennelle kaudelle, vaan syksyllä esitettävä kausi on vasta ohjelmasarjan viides.

Mikael Gabriel ei ole ainoa muusikko, joka on antanut Vain elämää -ohjelmasta kriittisiä kommentteja. Kovimmat verbaalihyökkäykset on laukonut Kotiteollisuus-yhtyeen Jouni Hynynen, joka on useaan otteeseen kertonut inhoavansa koko ohjelmaa ja nimittänyt sitä muun muassa "paskaksi lastenohjelmaksi". Lue Hynysen tilityksistä lisää täältä

Katso alta Mikael Gabrielin tuorein musiikkivideo Helium.

Lähteet: Nelonen, City

Lue myös: Vain elämää -tähdet julki - mukana muun muassa Chisu ja Mikael Gabriel

Kilpailut

Uusimmat