Huumeita ja sydänsuruja: Tällainen Pretty Woman -elokuvan piti alunperin olla

26.03.2015 11:15 - Rea Tallgren

Pretty Womanin alkuperäisen käsikirjoitukseen kynäilleen J. F. Lawtonin mukaan alkuperäinen käsikirjoitus päättyi kaikkea muuta kuin yhtä onnellisesti kuin lopullinen elokuva. Lisäksi myös muita hyvin synkkiä yksityiskohtia oli jätetty lopullisesta versiosta pois.

Amerikkalainen käsikirjoittaja J.F. Lawton kirjoitti alkuperäisen käsikirjoituksen kulttielokuva Pretty Womaniin. Käsikirjoituksen nimi oli 3000 dollaria, sama summa siis, jonka Julia Robertsin roolihahmo saa palkaksi liikemiehen kanssa viettämästään viikosta.

Elokuvassa Robertsin esittämä prostituoitu Vivien ja Richard Geren esittämä liikemies Edward rakastuvat vastoin kaikkia odotuksia. Toisin oli kuitenkin alkuperäisessä käsikirjoituksessa.

Huumeita ja onneton loppu

Lawtonin mukaan hänen versiossaan Vivienillä oli todella paha huumeongelma. Elokuvasta jäi pois esimerkiksi pitkä kohtaus, jossa Vivien ostaa crackia diileriltä.

Ehkä kuitenkin isoin asia, joka muuttui tyystin elokuvan tekovaiheessa oli Edwardin ja Vivienin rakkaustarina. Alkuperäisessä videossa kaksikko ei nimittäin rakastu vaan päätyy erilleen.

- Alkuperäinen versio päättyy siihen, kun Vivien on matkalla bussissa Disneylandiin ystävänsä Kitin kanssa. Kit iloitsee edessä olevasta päivästä, jonka Vivien on luvannut rahoittaa Edwardilta saamillaan rahoilla. Kit puolestaan tuijottaa suoraan tyhjyyteen, kasvot täysin ilmeettöminä, Lawton summaa.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat