Hyviä uutisia Fifty Shades of Grey -faneille: Komea Jamie Dornan esiintyy myös jatko-osissa

03.03.2015 16:45 - Eeva Rajala

Aiemmin huhuttiin, että Christian Greytä ensimmäisessä Fifty Shades -elokuvassa näytellyt irlantilaiskomistus jättäisi elokuvasarjan seuraavat osat välistä.

Näyttelijä Jamie Dornanin kerrotaan tehneen sopimuksen myös seuraavista Fifty Shades of Grey -elokuvista. Sisäpiiristä kerrotaan Daily Star -lehdelle, että samalla Dornan varmisti itsellensä mojovan palkankorotuksen.

Dakota Johnsonin kanssa ensimmäistä elokuvaa tähdittäneen Dornanin kerrotaan saavat 4,5 miljoonaa puntaa eli 6,5 miljoonaa euron palkan seuraavista kahdesta Fifty Shades -elokuvasta. Aiemmin Dornanin kerrottiin haluavan pois elokuvasarjasta, sillä haluaa keskittyä muunlaisiin rooleihin, eikä ensimmäinen elokuva saanut hänen toivomaansa vastakaikua kriitikoilta.

- Jamie on tehnyt sopimuksen ja hän on hyvin innoissaan. Palkkatarjous oli vain niin hyvä, Dornanin ystävä kertoo lehdelle.

Aiemmin on myös kerrottu, että Dornanin vaimo Amelia Warner ei olisi ollut kovinkaan innoissaan miehensä Fifty Shades -pestistä, sillä elokuvassa oli liian kuumia kohtauksia Dakota Johnsonin kanssa. Dornanin ystävän mukaan asia ei ole näin. Dornan ei kuitenkaan ole kehdannut näyttää vaimolleen elokuvan kaikkein kuumimpia kohtauksia.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat