IL: Janina Fry: Ei enää alusvaatekuvauksia

25.10.2014 09:45 - Eeva Rajala

Yrittäjänä toimiva kaunotar Janina Fry kertoo Iltalehdessä, että alusvaatekuvaukset ovat hänen urallansa ohi.

- Enää en lähtisi vähäpukeisiin kuvauksiin. Seksikkyyttä ei voi rakentaa ulkoisilla asioilla. Se on tiedostamaton asia, joka ihmisellä joko on tai ei ole, Janina Fry kertoo Iltalehden Ilona-liitteessä seksikkyydestä.

Fry myöntää olleensa järkyttynyt malliuransa alkuaikoina siitä, kun häntä alettiin kutsua seksikkääksi. Sanaan kun liittyi positiivisten asioiden lisäksi paljon negatiivista. 40-vuotias kaunotar kertoo myös, ettei harkitse minkäänlaisia leikkauksia, vaikka vanheneekin koko ajan.

- Kaikenlaiset leikkaukset pelottavat minua. En voisi koskaan lähteä sille tielle. Luotan siihen, että terveiden elämäntapojen ja ihanien ihmissuhteiden avulla vanhenen mahdollisimman lempeästi, Fry jatkaa.

Janina Fry kertoo lehdessä myös työuransa pettymyksistä. Hänestä tuntui aikoinaan luonnolliselta siirtyä mallimaailmasta laulajaksi, mutta se ei ollutkaan niin helppoa. Hän keikkaili yhtyeensä kanssa seitsemän vuotta, mutta asiat eivät luistaneet. Sitten Fry alkoi odottaa ensimmäistä lastaan ja päätti, että laulajanura saa jäädä.

- En enää haaveile urasta laulajana, sillä olen löytänyt ammatillisen paikkani. Nykyään minulla ei ole niin iso tarve olla se esiintyjä, vaan viihdyn myös taustalla, Janina F -lifestylemallistoa luotsaava Fry kertoo.

Suomalaismallit esittelivät hiljattain kuumia alusvaatteita I Love Me -messuilla. Katso kuvat täältä!

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat