Kuva: Senja Rapila

IL: Mikael Gabriel haluaa pian naimisiin

27.10.2016 16:45 - Senja Rapila

Rakastunut räppäri ei malta odottaa sitä päivää, kun hän saa rengastaa playboy-rakkaansa Triana Iglesiasin.

Mikael Gabriel on saanut haaviinsa melkoisen aarteen, nimittäin norjalaisen malli Triana Iglesiasin. Playboy-mallikaunotar on saanut myös suomalaisräppärin aivan pauloihinsa.

Pariskunta on seurustellut avoimesti helmikuusta alkaen. Mikael Gabriel paljasti Voice.fi:n haastattelussa silloin, että hänen Norjassa asuva tyttöystävänsä Triana on antanut hänelle luvan harrastaa seksiä myös muiden kanssa. Elokuussa asiat kuitenkin vakavoituivat, kun Gabriel kertoi keskittyvänsä suhteeseen täysillä.

- Kaikki hyvin. Nyt ollaan siinä, eikä lähdetä mihinkään leikkimään tai sekoilemaan. Hyvin menee! Gabriel kertoi Iltalehdelle.

Nyt 26-vuotiaan räppärin suunnitelmat ovat vakavoituneet vielä entisestään, kun hän paljasti Iltalehden haastattelussa avioliittosuunnitelmistaan. Gabrielin tavoitteena olisi kihlata rakastettunsa ja mennä naimisiin tämän kanssa mahdollisimman pian.

- Sitä mä en osaa sanoa milloin, mutta ehdottomasti mennään naimisiin. Mahdollisimman pian! Se mimmi pelasti mut, Mikael kertoo Iltalehden haastattelussa.

Vaikka kyyhkyläisten välillä on tuhansia kilometrejä, kokee Gabriel sen vain vahventavana elementtinä suhteessa.

- Välillähän se on hankalaa ja välillä taas ei. On se etäsuhde varmaan suurin syy, miksi tää homma toimii niinkin hyvin.

Lue myös: Mikael Gabriel itkee avoimesti Vain elämää -ohjelmassa: "Nythän minut tunnetaan itkupillinä"

Lue lisää aiheesta mikael-gabriel

"Itkin onnenkyyneleitä, kun kuulin tämän" - Mikael Gabrielin ja Nublun UMK-biisi lunasti odotukset MTV: Mikael Gabriel mukaan ravintolabisnekseen - avaa kymmeniä pilvipizzeroita ympäri Suomen Mikael Gabrielin asuntoon luikerteli kuumottava vieras - "Vieläkin shokissa" Katso kaikki

Kilpailut

Uusimmat