IL: Vammoista toipuva Mikko Leppilampi: ”Miten tyhmä olenkaan ollut”

27.02.2015 07:15 - Eeva Rajala

Näyttelijä ja juontaja Mikko Leppilampi teloi itsensä jääkiekko-ottelussa viime viikon maanantaina. Mies soimaa itseään Iltalehdessä.

Jääkiekko-ottelussa Mikko Leppilampi sai kiekon suoraan kasvoihinsa. Rytäkässä leuka murtui, kaksi hammasta irtosi kokonaan ja neljä vahingoittui. Miehellä oli pelatessaan kyllä hammassuojat, mutta ne eivät Leppilammen mukaan auta kovinkaan paljon, jos kiekko osuu suoraan kasvoihin.

- Ihmeen pitkään olen selvinnyt ilman vakavampia vammoja. Pelaaminen ilman ristikkoa oli todella typerää multa, Leppilampi kertoo Iltalehden printtiversiossa.

Leppilampi juontaa sunnuntaina MTV3:lla alkavaa Tähdet, tähdet -ohjelmaa. Puuttuvien hampaiden tilalla on tällä hetkellä väliaikainen proteesi. Proteesi korvataan myöhemmin pysyvillä implanteilla ja kiskoilla. Leppilampi saa lisäksi alahampaisiinsa juurihoitoa.

Leppilampi tietää, että tilanne voisi olla pahempikin, mutta hän silti mietti ensimmäisenä tulevia tv-töitä. Hän soimasi myös itseään tapahtuneesta.

- Ihan ensimmäinen ajatukseni oli työt ja sunnuntain suora lähetys, ajattelin vain sitä, ja miten tyhmä olenkaan ollut, kun olen pelannut riskillä. Tiedän kyllä, ettei tämä ole maailman isoin asia, monilla on vakavampiakin ongelmia. Mutta puhuminen, laulaminen, esiintyminen, ulkonäkö, ne ovat minun työtäni, Leppilampi listaa.

Lue myös: Mikko Leppilampi julkaisi hurjan kuvan - leuka murtui ja hampaita poikki

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat