IS: Heidi Sohlberg iloitsee kuntokuurin tuloksista: Ihokin voi paremmin

23.08.2014 10:45 - Eeva Rajala

Juontaja ja sisustussuunnittelija Heidi Sohlberg on tehnyt elämäntaparemontin, jonka aikana hän laihtui kilon viikossa.

Heidi Sohlbergia pyydettiin maaliskuussa Nelosen Elixir-ohjelmaan personal trainerin valmennettavaksi. Seitsemän viikon kuntokuuri toimi näkyvät ja tuntuvat tulokset. Kuntokuuriin kuului saliohjelman lisäksi Sohlbergille suunniteltu ruokavalio. Treeniohjelma painottui kehon omalla painolla tehtäviin harjoituksiin sekä venyttäviin ja avaaviin liikkeisiin. Ruokavaliosta puolestaan vähennettiin hiilihydraatteja ja kiinnitettiin muutenkin enemmän huomiota siihen, mitä suuhun laitetaan.

- Ihokin voi paljon paremmin, kun ei käytä liikaa hiilareita, ja syö puhdasta ruokaa, Sohlberg kertoo Ilta-Sanomien sunnuntailiitteessä.

Sohlberg laihtui kuntokuurin aikana kilon viikossa. Lisäksi kroppa kiinteytyi ja yleinen fiilis parantui. Tavoitteena on vielä karistaa muutama kilo, mutta liioitteluun Sohlberg ei aio lähteä. Hän haluaa antaa kahdelle tyttärelleen terveen syömisen mallin.

- En tahdo antaa lapsille sellaista kuvaa, että hiilihydraatteja ei saa syödä. Lapset tarvitsevat niitä. Meillä ei kotona puhuta laihdutuksesta, Sohlberg jatkaa.

Sohlberg yrittää vaalia säännöllistä ruokailurytmiä ja muistuttaa vedenjuonnin tärkeydestä. Nainen syö päivittäin 5 - 6 pientä ateriaa ja juo vettä kolmisen litraa päivässä.

Kerroimme aiemmin, miten yksi ainoa asia riittää askeleeksi onnellisuuteen. Lue asiasta lisää täältä!

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat