IS: Toni Wirtanen ihmettelee Vain elämää -ohjelmasta syntynyttä kuvaa: Vai että ennätysitkut?

04.10.2014 08:45 - Eeva Rajala

Vain elämää -kuvauksista muodostunut tv-ohjelma ja sitä seuraava julkisuus eivät Toni Wirtasen mielestä vastaa hänen kokemustaan koko kuvauksista, kertoo Ilta-Sanomat.

Julkisuudessa on puhuttu runsaasti siitä, miten esimerkiksi tällä kertaa artistit liikuttuvat itkuun useammin kuin edellisinä Vain elämää -kausina.

- Vai että "ennätysitkut"? Mittaako joku sitä itkun määrää kellon kanssa, Toni Wirtanen pohtii Ilta-Sanomien printtiversiossa.

Wirtanen ei tunnusta itkeneensä kertaakaan kuvauksissa. Hän ihastelee kyyneleiden sijasta keskusteluja, joita hän sai käydä muiden artistien kanssa lähinnä siinä kohtaa päivästä, kun kamerat olivat poissa. Tosin Wirtanen myöntää, että ohjelman kuvaaminen juuri virittikin keskustelut tietylle tasolle.

Apulanta-yhtyeen keulahahmo ei tuntenut aiemmin kovinkaan hyvin muita ohjelmaan osallistuneita artisteja, mikä myös vaikutti keskusteluihin.

- Mutta vieraille on usein helpompi puhua. Varsinkin tässä tapauksessa, kun jokainen oli toiselleen vertaistuki. Samaa työtä tehtyään jokainen tietää, miltä musta tuntuu, Wirtanen sanoo.

Wirtanen arvioi, että ihmiset katsovat ohjelmaa siksi, että haluavat tulla kosketetuiksi, eivät pelkästään viihtyäkseen. Ohjelmassa on jo esitetty kappaleita, jotka kertovat muun muassa väkivallasta ja kuolemasta. Wirtanen ei ole keskittynyt omissa esiintymisissään itkettämiseen, eikä tee niin ohjelman tulevissakaan jaksoissa.

- Myös jäljellä olevissa jaksoissa vedän sellaista matskua, että jos ohjelmaa katsoo Nessu-paketin kanssa, sillä voi tehdä jotain ihan muuta kuin pyyhkiä silmiään, Wirtanen jatkaa.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat