IS: Turvakotiin paennut ex-Miss Suomi antoi pahoinpitelyn anteeksi: Rakastamme toisiamme

16.10.2012 07:15 - Eeva Rajala

Vuoden 2003 Miss Suomi Anna Strömberg joutui keskelle perhekriisiä viime jouluna ja joutui pakenemaan turvakotiin. Paria päivää ennen jouluaattoa avomies oli pahoinpidellyt häntä, kertoo Ilta-Sanomat. 

- Se oli kamala kokemus, menin aivan shokkiin. On järkyttävää, kuinka ihminen, jonka pitäisi suojella ja pitää hyvänä, tekeekin jotain tällaista, Strömberg kertoo lehdessä.

Strömberg oli avomiehensä kanssa perustanut kuntokeskuksen, jonka piti aueta viime syksynä, mutta aikataulut venyivät ja ilmapiiri kiristyi. Asia saatiin kuitenkin selvitettyä, mutta juuri ennen aattoa mies pahoinpiteli Strömbergiä.

Nainen meni jouluaatoksi avomiehensä vuoden ikäisen tyttären kanssa turvakotiin, ja kolmen kuukauden kuluttua Anna tapasi uudelleen miehensä, joka oli sillä välin hankkinut ammattiapua. Kesällä Anna päätti antaa suhteelle uuden mahdollisuuden.

- Olen antanut hänelle anteeksi. Seurustelemme, mutta emme asu yhdessä. Rakastamme toisiamme, mutta otamme nyt päivän kerralla. Tässä menee aikaa, ennen kuin uskallan jälleen luottaa häneen. Se ei ole ihan helppoa, Strömberg jatkaa lehdessä.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat