IS: Vain elämää -kollegat hehkuttavat Paula Koivuniemeä: Porukan äitihahmo

30.08.2014 08:45 - Eeva Rajala

Vain elämää -ohjelman tähdet hehkuttavat kilpaa sarjassa myös esiintyvää Paula Koivuniemeä, kertoo Ilta-Sanomat.

Paula Vesala oli yllättynyt siitä, miten humoristinen nainen Paula Koivuniemi on. Vesala hehkuttaa myös Koivuniemen huolehtivaa tyyliä.

- Huolehti muiden voinnista, oli kohtelias. Hän oli meidän porukan äitihahmo, Vesala kertoo Ilta-Sanomien printtiversiossa.

Vesa-Matti Loiri yhtyy Vesalan kuvailuun äitihahmosta. Loiri kertoo myös, miten he ovat tunteneet Koivuniemen kanssa toisensa 1970-luvulta saakka. Miehen mielestä kaksikko ei voi enää huijata toisiaan missään asiassa. Elastinen hehkuttaa Koivuniemen aitoutta.

- Paula ei vaadi sellaista auktoriteettiasemaa, mitä hänen ikä ja arvonsa antaisivat ymmärtää. Hän laskee myös sen suhteen paljon leikkiä. Tosi nuorekas huumorintaju. Mun kunnioitukseni häntä kohtaan tulee juuri sitä kautta, että Paula ei esitä mitään, Elastinen kertoo lehdessä.

Samuli Edelmannin mukaan Koivuniemi on hauska, tilannetajuinen ja karismaattinen nainen. Toni Wirtanen puolestaan kertoo Koivuniemen olevan lämmin ja helposti lähestyttävä ihminen, jonka kanssa on helppoa viettää aikaa. Jenni Vartiainen kiittää Koivuniemeä tuesta.

- Mitä ikinä olikaan sydämellä, ihan vain Paulan tuki auttoi. Häneltä pystyi kysymään mitä tahansa, hän antoi tukensa ja viisaita sanoja, Vartiainen sanoo.

Vain elämää -sarja alkaa Nelosella erikoispitkällä jaksolla 19. syyskuuta. Ensimmäisen jakson päätähtenä toimii Vesa-Matti Loiri.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat